Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi fog történni?

Mi fog történni?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel elkezdtünk még régen beszélgetni egy afroamerikai 33 éves férfival, aki Amerikában él, és "összejöttünk" vele egy kitalált személy nevében. Oly annyira komolyan vette az egészet, hogy már az esküvőt tervezte. Amikor rájött, hogy átverjük (szerkesztettünk róla vicces képeket a fiktív menyasszonyával, meg saját magáról vcces szövegekkel) azt mondta, hogy fel fog jelenteni. Az előbb írta, hogy jövőhét szerdán lesz már nagyon közel lesznek hozzánk. Mi fog történni? Elmondta azt is, hogy valami St. Mary courton fog feljelentést tenni.
2016. jún. 15. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Érdekes. Jogilag nem is tudom hova tenni. Ha csaknem bűncselekményt vagy pénz/ érték változásban nem volt benne a kitalált személye, igazából bűncselekmény hiányában el sem indul semmi
2016. jún. 15. 19:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Pénz nem volt a dologban, azt meg nem tudom, hogy eg, ilyen szórakozást mennyi tartanak bűncselekménynek Californiában.
2016. jún. 15. 19:31
 3/6 PresidentEvil ***** válasza:
91%
Hogy történt-e bűncselekmény, azt nem tudom megmondani, de hogy igen ocsmány és aljas dolgot tettetek, az biztos. Remélem, bizonytalanságban maradtok egy ideig, hátha megértitek, miért nem helyes másokkal szemétkedni.
2016. jún. 15. 20:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Már megoldódott az ügy, félreértés történt, szóval nincs semmi baj.
2016. jún. 15. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége? Most már nagyon érdekel. :)
2016. jún. 16. 01:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Rosszul értelmeztem a szerdára vonatkozó kijelentését, mivel nem fizikai értelemben írta. Egyébként megbeszéltük a dolgokat, úgy tűnik már megbékélt (jó, nyilván nem de törekszik rá).
2016. jún. 16. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!