Mi fog történni?
Figyelt kérdés
Szolgáltató vs. Én, az ügy a békéltető testület előtt van, jövőhónap végén lesz a meghallgatás. Ilyenkor mi történik?2014. aug. 9. 13:35
1/2 anonim válasza:
A szolgáltató egy centit sem ad majd fel az álláspontjából, te meg -jó nyárspolgárhoz hűen- szintén kötöd majd az ebet a karóhoz, egyszóval bíróság elé fog kerülni előbb-utóbb a dolog (de leghamarabb az első fizetési meghagyás kézhezvételekor :D)
Amúgy kinek van "igaza" ?
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem. :) És az a vicc, hogy nem egy nagy összegről van szó (tizenezer), csak az ügyfélszolgálatos hibázott, és nem kaptam, nem küldtek részletes számlát a kérésemre. Pedig csak a tisztán látás okán kértem, ha jogosnak gondolnám, fizetnék, persze, de így nem. Nem ismerem el azt, amit nem tettem :)
2014. aug. 9. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!