Szerintetek meg eshet az ilyen, másrészt mi fog ilyenkor történni? (Bővebben lent)
Bejött hozzám a rendőrség az Iskolába és aztmondták belük kell mennem a kocsiba megkérdezték hogy ki a barátnőm.(Jelenleg van egy hónapos kapcsolatom az előtt egy komoly kapcsolatom volt 2 évig egy lánnyal ) Válaszoltam a jelenlegi barátnőmre és megkérdezték hogy XY személyű lánnyal mivan ?(Az exemre utalt) Mondom semmi már nem vagyunk együtt . Nem mondtak semmit hogy miért kérdezték csak bevittek a rendőrségre , amig vártam elmentek az XY nevezetű lányért és bevitték őt Drogtesztre aztán hivtak utána engem is. Sajnos az én THC tesztem pozitív lett.Felvittek a kórházba majd vissza onnan két nyomozó kiséretében hazahoztak és házkutatás történt, mivel valaki feljelentett hogy én Kábítószert terjesztek) Szüleim nem voltak itthon csak Én(18) hugom (16) a barátja(17) és az öcsém (13) és Két kérdésem lenne.
1, Mi fog ilyenkor történni ha nem találtak a lakásunkon semmit és pozitiv lett a THC tesztem.
2, Megeshet-e az mivel az XY Nevezetű lány Édesanyja soha nem birt engem , ott tört nekem keresztbe ahol tudod. Valoszínű-e az hogy nem volt abban biztos hogy télleg megszüntettük-e egymás közt a kapcsolatunk és bement a rendőrségre feljelenteni , mivel tudta hogy fogyasztó szoktam lenni.
Mivel a Barátaim közt senkit nem vittek be csak engem és az Exem egyáltalán hogy jön a képhez? Tudják róla hogy nem csinálna ilyesmit énse engedtem neki.
"Látjátok egy szál Füves Cigié mi a fa-szt csinál ez a retek ge-ci banda? Bent verik a fas-zukat a rendőrségen oszt le-szarják hogy mit lopnak csalnak hazudnak szurnak csak a Füveseket vigyék el.
"
Hihető is, hogy te vagy az 1 000 0000 0000 000. ember aki "csak" egy szálat lőtt el.
Honnan tudod te, hogy mit csinálnak a rendőrségen?
Jól tették, hogy elkaptak...
HE-HE-HE!
Jól tették a sünök. Az ilyen kis szűkagyú csírákat agyon kéne csapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!