Mi fog történni ha bíróságtól kaptam beidézést követelés behajtására?
Figyelt kérdés
Az érdekelne,hogy kaptam a bíróságtól egy idéző végzést amiben az áll hogy meg kell jelennem a bíróságon per tárgyalására (mint az egyik alperes) . Nem fizettem ki az egyik tulajdonosnak 15 ezer forintot mivel nem csináltam semmit de a videón engem ismertek fel és én megtámadtam a követelését). Most ha bemegyek a bíróságra akkor mi lesz kihallgatás ,újra el kell mondjam a történteket ? Kik lesznek ott a perlő is ott lesz illetve tanúi ha vannak ? Egy rendőr készített a vallomásunkról jegyzőkönyvet amiben fel van tüntetve hogy jelen esetben nem én okoztam a kárt és ezt az illető is elismerte .2014. jan. 23. 21:34
1/1 anonim válasza:
1. Alperesként el kellene menned. Ha nem mész el, pénzbírsággal együtt idéz majd meg a következő tárgyalásra.
2. Vagy csináltál valamit (akár azzal, hogy nem csináltál semmit) vagy nem kell 15 ezret fizetni, zavarosan fogalmazol, de majd tisztázzátok a tényállást.
3. Alperesként meghallgatnak. Az ügyre vonatkozó iratokat és a személyes okmányaidat vidd magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!