Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan lehet kibújni a gyerekt...

Hogyan lehet kibújni a gyerektartás fizetése alól?

Figyelt kérdés

2016. jún. 9. 15:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
kapni
2016. jún. 9. 15:37
 12/33 Papi Gonzales ***** válasza:
88%
nem engedném a gép elé aki ilyen primitív....mégis ki az a primitív aki gyereket csinál és nem akarja eltartani?
2016. jún. 9. 16:18
 13/33 A kérdező kommentje:

"Remélem öreg korodra öregek otthonába kerülsz, és olyan ellátást fogsz kani, amilyenért a gyereked fizet:-D

"

Ha ha ne reménykedj.. Én nem vagyok olyan lúzer, hogy mástól várnám el, hogy eltartson. Szerintem magadból indulsz ki, de amúgy te is nagyon pofára eshetsz, ha arra akarsz hagyatkozni, hogy valaki majd a vén valagadat istápolja ha megöregszel.. Szerintem te se vagy kevésbé szánalmas..

2016. jún. 9. 16:18
 14/33 anonim ***** válasza:
84%
Aki a gyereke szájából sajnálja a kenyeret hát az egy utolsó. Azóta nyilván elköttetted magad, gondoljuk ennyi önkritikád még maradt.
2016. jún. 9. 16:22
 15/33 anonim ***** válasza:
82%
lehet, viszont nekem van gyerekem ,akit szeretek és aki viszont szeret. Bár hiába mondom neked, úgyse tudod mit jelent az az érzés. És hidd el, te is kerülhetsz olyan helyzetbe, baleset, betegség, tartós munkanélküliség, mikor a sorsod a gyereked kezében lehet. Ez majd jusson az eszedbe, valami kis elfekvőben a világ végén, egyedül, magányosan... bár az ilyen "ember" mint te nem is érdemel mást, de tudod, Isten nem ver bottal, mindenki megkapja amit érdemel, előbb vagy utóbb:-)
2016. jún. 9. 16:23
 16/33 A kérdező kommentje:
Én nem akartam a gyereket, félre lettem vezetve.. Nem mintha ez rátok tartozna.
2016. jún. 9. 16:24
 17/33 anonim ***** válasza:
84%
Kedves kerdezo! Ha valoban igy tortent, ahogy leirtad, az tragedia mindenkire nezve. Viszont probalj meg arra gondolni, hogy az a gyerek semmi rosszat nem tett, o nem tehet arrol, hogy megszuletett. Te viszont az edesapja vagy, es akkor is felelosseggel tartozol erte, ha ugymond "csobe huztak". A noert talan nem, de a gyerkocert mindenkeppen.
2016. jún. 9. 16:31
 18/33 anonim ***** válasza:
96%
Hogyhogy csőbe lettél húzva? Aktus közben a nő levarázsolta rólad az óvszert? Vagy elkábított és megerőszakolt? Minden más esetben jogod lett volna neked is védekezni a nem kívánt teherbeesés ellen nem a nőre hagyni a dolgot.
2016. jún. 9. 16:33
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

"félre lettem vezetve"

Ezt hogy kell érteni? Elkapták a péniszedet és félrevezették te meg pislogtál nagyokat közben? :DDDD

2016. jún. 9. 16:40
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

félre lettél vezetve? azt hogyan? gondolom azt mondta az anyuka hogy szedi az antibébit, erre te nem húztál gumit.

velem is próbálkoztak, de mivel nem akarok gyereket, mindig óvszerrel védekezek, akkor is, ha a nő állítólag szedi a tablettát. mai világban soha nem lehet tudni. viszont ha már van gyerek, a tiéd, fizess is.

2016. jún. 9. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!