Pánikbetegség és szülés utáni depresszio mihez vezet?
Anyukának pszichológushoz kellene fordulnia mielőbb. Sajnos a depressziónak nagyon súlyos következményei lehetnek. Tapasztalatból mondom, mert nekem volt. Ez egy teljesen más tudat állapot. A válás egyébként még jobban ront csak az anya helyzetén.
Az anya mentális állapotától függ, hogy kinek fogják a gyermeket megítélni.
3 éven aluli gyereket csak nagyon súlyos indokkal választanak el az anyjától, főleg ha még szopik.
Az apa kiveszi/kivette a kezdetektől a részét a gyereknevelésből?
Ha az apának ítélik a gyereket otthon tud vele maradni? El tudja látni? (bölcsődének, nagymamának, egyéb rokonnak nem ítélnek gyereket, ha az anyja is képes megfelelően ellátni)
Abban tudnál segíteni, hogy elviszed anyukád pszichiáterhez, apukát pedig rábeszéled, hogy inkább segítsen anyukának, ne pedig magára hagyja a sz.rban.
A kisgyereknek attól nem lesz jobb, ha elveszik anyukától, anyuka pedig teljesen tönkreteszi magát, és a továbbiakban arra is alkalmatlan lesz, hogy kapcsolatot tartson a gyerekével.
Szegény nő beteg, segítségre szorul. A házasság arról szólni, hogy a felek segítik egymást a bajban, nem pedig válnak az első komoly nehézségnél.
Kedves kérdező! Pánikbeteg vagyok és szülés utáni depresszióm van! Most belegondoltam, ha valaki emiatt elvenné a gyerekemet, biztos felakasztanám magam.
Szerintem azzal tesztek jót a gyereknek, ha segítetek az anyukának ebből kilábalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!