10 hete szultem , a panik kb egy honapja van szinte rendszerrsen estenkent
2013. okt. 7. 00:52
3/8 anonim válasza:
Miben nyilvanul meg a rohamod? En nekem volt szules utan egy par honapra kijott,de nem mentem orvoshoz es nagyon durva lett olyan szinten hogy mar az egesz csalad konyorgott hogy menjek.dokihoz,na nagyon nehezen elmentem o adott gyogyszert azota teljesen ok vagyok soot azota szuletett meg egy babam:)
2013. okt. 7. 02:26
4/8 anonim válasza:
Én ugyan nem szültem még, viszont pánikbeteg vagyok kb 5 éve. Szerintem sok különbség nem lehet a kiváltó okon kívül.
Arra kellene rájönni szerintem. Egyébként a pánikbetegség nem múlik el, úgy mondják, hogy maximum tünetmentes lehetsz de gyógyult nem. Esetemben ez így is van. Remélem tudtam segíteni.
2013. okt. 7. 02:27
5/8 anonim válasza:
Engem teherbeesesem elott 2 evvel diagnosztizaltak. 7 honapos terhesen volt egy nagyon csunya rohamom. azota csak parszor volt de meg tudtam magam nyugtatni es terapiara is jarok 3 eve. Nagyon sokat segitett!!!...es segit most is. Nekem is azt mondtak soha nem fogok meggyogyulni de a terapiaval tunetmentes vagyok. A szorongasaimmal azonban meg mindig nem tudok mit kezdeni olykor sajnos....
2013. okt. 7. 05:18
6/8 gabszem válasza:
nekem is a szűlés után pár héttel kezdődött. nem aludtam egymás után 4 éjszaka egy percet se! nyugtatoval (frontin) tudtam csak aludni hetekig. sokat sirtam, borzalmas volt. szerintem szülés utáni depi is volt benne... most 20 honapos a kicsi, néhány havonta még előfordul hogy éjszaka csak gyógyszerrel tudok elaludni, ha felhúzom magam valamin, ideges vagyok, de leginkább akkor ha fáradt vagyok.
2013. okt. 7. 08:30
7/8 anonim válasza:
Szia! Nekem is szülés után jött ki nagyon komolyan és orvoshoz kellett mennem. leginkább a stressz, idegeskedés és nem alvás hozza ki nálam. Gyógyszert szedek rá. Második gyermekem júniusban született, a gyógyszeradagom felét vettem be 4 naponta, de tarhesség alatt semmi problémám nem volt. Aztán most is jönni akar sokszor, ha nagyon hulla vagyok, de 1. szedem a gyógyszert 2. nem hagyom eluralkodni.Néha nagyon nehéz, de lefoglalom magam, hogy ne legyen időm parázni.
Minden jót és kitartás! Jobb lesz!
2013. okt. 7. 14:40
8/8 anonim válasza:
Szia! Én nem vártam meg amíg elmúlik mert sokkal rosszabb lett volna. 9 évvel ezelőtt jött ki először. Akkor magamtól jöttem rá, hogy mi ez a pánik. Nagyon kevés gyógyszert szedtem rá. Fél szem Rexetint. Nyugtatót csak akkor ha már nagyon kimerült voltam és így két-három éjszaka nyugtatóval aludtam el, hogy kicsit pihentessem az idegrendszerem. Most a terhesség alatt szinte el is tudtam volna hagyni a gyógyszert mert olyan jó kedvem volt. Viszont szülés után bevéreztem kétszer. Senki nem segített álltam a fürdőben csurom véresen a lakás is az volt és mikor hívtam az ügyeletet elküldtek....hogy menjek be szakrendelésre amire másnap kérhetek időpontot. Na ez pont a második bevérzésnél volt hajnalban. A pánik mint a gyorsvonat!!!!! Ez volt a hazajövetelünktől számítva 3.napon. Egy héten keresztül nem tudtam enni. Minden miatt szorongtam. Esténként mikor sírósabb volt a baba akkor jött ki mert féltem, hogy nem tudom ellátni. Szükségem lett volna nyugtatóra de nem mertem szedni mert akkor tápszert kell adnom a babának....Aztán egy doki megvizsgált és írt ki olyan gyógyszereket a vérzésre, hogy szép lassan el is apadt a tejem. Ezzel még rátettem egy lapáttal. Szégyelltem magam, hogy a saját gyengeségem miatt nem fogom tudni anyatejjel etetni a babámat. Aztán a végén mikor már éreztem, hogy max szinten tartani tudom de egyre rosszabb akkor döntöttem. Vagy gyógyszer és el tudom látni a babát. Vagy tej és akkor egy idő után kikészülök és még ennyire sem leszek képes....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!