Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pánik betegség alatt teherbees...

Pánik betegség alatt teherbeesés fel erősődnének a pánikbetegség tűnetei?

Figyelt kérdés
sajnos pánikbeteg vagyok.de nagyon szeretnénk még egy kis babát a páromal.de van egy nagy gondunk az hogy félek a terheségtől és maga a magzatól is.mondta a pszihi dokim hogy ha teherbe esem keresem fel mert ő irni fog olyan gyogyszert hogy nem fogok félni tőle.van itt olyan kismama aki ugyanilyen problémával kűzd??és hogyan tudnám legyőzni ezt a félelmet?
2013. ápr. 24. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt írod szeretnétek még egy kisbabát, akkor gondolom már van egy. ha azzal nem volt semmi baj , nem lehet gond, szerintem, én is pánikbeteg vagyok de mióta kismama lettem nemhogy felerősődött volna teljesen elmúltak a tüneteim..:-)

Hajrá!

2013. ápr. 24. 10:31
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a biztató választ.igen az lehet elmulna a terheség alatt a pánik roham de van egy másk féllmem hogy félek a magzatól hogy a hasamban van.
2013. ápr. 24. 10:35
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
Keress egy normális orvost, aki kikezel rendesen és nem gyógyszerekkel mérgez. Ugyanis a terhesség alatt semmiféle gyógyszert nem szedhetsz, ha egészséges babát akarsz. A pánikbetegség ma már kezelhető, gyógyítható, csak egy jó dokit kell találni. Ilyen félelmekkel nem érdemes gyermeket vállalni. A terhességtől pánikolsz, majd a szüléstől, és akkor jön a java amikor megszületik. Végigpánikolod az életét, ha így válallod be.
2013. ápr. 24. 10:37
 4/7 A kérdező kommentje:
tudom igazatok van de nem tehetek róla nagyon szeretnék kisbabát! valahogy be kéne beszéjem az agyamba hogy ne féjek a babától a hasamba?
2013. ápr. 24. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:

10 évig szedetem pszicho bogyókat, aztán gyerkőcöt akartunk a párommal. Jött az internet, sok-sok info amit addig nem tudtam. AZt hittem normális, ha gyógyszerrel tömnek. A pszicho dokim azt mondta amikor mondtam, h gyereket szeretnénk, és én nem akarom gyógyszerrel mérgezni,( meg egyáltalán, ha én függő vagyok ő is függőn fog születni, s ezt semmiképp nem akarom) azt mondta, hogy ezt felejtsem el, mert nekem bizony gyógyszert kell szednem, különben fölborulok. Én mondtam neki, hogy nem, én akkor sem fogok gyógyszerfűggő gyereket a világra hozni.. Erre ő: majd térden csúszva megyek vissza hozzá könyörögni a gyógyszerért..

Otthagytam a pi**ába ezt a némbert, aki nem lát az orránál tovább.

Summázva: 2 éve egy rohadt bogyót nem szdetem be, és első próbálkozásra összejött a picink aki még a hasamban lakik. 25 hetes vagyok. :) Hipnoterápia seígtségével tudtam leszokni a gyógszerekről, és végre valóban EGÉSZSÉGESSÉ válni!

A gyógyszer csak tüneti kezelés. Én is addig szedetm voltaképpen amíg nem kezdtem felelősségteljesen gondolkodni. Baromi kényelmes. Nem volt egy sétagalopp a leszokás, de megérte. Ha megszületik a kifiúnk, bemegyek vele ahhoz a gyöpött agyú pszichiáterhez, és megmondom neki, hogy kitörölheti a diplomájával a sej-*haját, mert ő csak egy gyógyszeradagoló gépezet, és nem GYÓGYÍTÓ. Nem ORVOS! Ez nem orvoslás, és nem is gyógyítás amit ezek csinálnak. A lehető legyegyszerűbb dolog, hogy teletömjenek droggal, te meg attól érezd jól magad. S azt hiszed minden rendben. Pedig semmi sincs rendben... Csak az érzet..

Szal én azt javaslom, szívd fel magad, és keress megoldást arra, hogy ne egy drogos gyereket hozz a világra!

2013. ápr. 24. 11:28
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi kedves utolsó.gratulálok a picidhez!én is több mint két éve leszoktam a bogyókról mára csak a 0,5-ös frontin van.amit néha néha szedek csak ha rosszul vagyok.és én is a nettnek köszönhetem hogy leszoktam róluk mert sokat olvasgatam itt ezen az oldalon.az is lehet hogy ha már terhes leszek és jobban hozá szokok ha a hasamba lesz már nem is fogok tőle félni?!!!de gyogyszereket én sem szeretnék szedni vele,csak a frontint.
2013. ápr. 24. 12:54
 7/7 anonim ***** válasza:

8 éve vagyok pánikbeteg, 26 hónapos a fiam, vele minden pánikos tünetem eltűnt a terhesség idejére. Most várom a második babámat, vele az eleje nagyon rossz volt, de nem akartam gyógyszert. Ismerős ajánlotta hogy menjek kineziológushoz, nem hittem benne de elmentem, és 3 alkalom után rendben voltam, november óta semmi tünet. Írok majd még holnap (hacsak meg nem szülök addig), most telefonról nem tudok annyit pötyögni. :-)

38+5 hkm

2013. ápr. 24. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!