Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szórólapozást szabályozza...

Szórólapozást szabályozza valamilyen törvény? Beleuntam.

Figyelt kérdés

Minden héten 3-4 szórólapot tűznek ki a szélvédőmre, természetesen úgy, hogy nem látom, csak akkor, mikor már elindultam a kocsival.

Beleuntam, hogy minden héten jön a "roncsautóját felvásárolnám" és társaik. Élhetek valamivel? Feljelenthetem ezeket? Betilthatom valahogy, hogy szétszemeteljék a kocsimat?

Valamelyik nap még eggyel tovább mentek, amelyik kocsinak ilyen "megmarkolós" kilincse volt, annak oda tűzték a kilincs mögé, ami ugye szépen karistolja is a fényezést...

Türelmes voltam, de meguntam az egészet. Mit csinálhatok?

Ilyenre gondolok a "megmarkolós" kilincs alatt:

[link]

2016. jún. 3. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, de a TV-s reklámok nagyobb problémát jelentenek mint a szórólapozások.

Egyébként elég bunkóság egy roncsautós szórólapot egy autóra tenni, nem? :D

2016. jún. 3. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rá törvény, de mit szólnál hozzá ha írnál / nyomtatnál egy papírt, amit a kocsiban a szélvédő mögé helyezel ( bentre, jól látható helyre ), azzal a felirattal, hogy: "Kérlek ne tegyetek szórólapot a kocsimra. Köszönöm"

Illedelmes és hasznos.

2016. jún. 3. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ugy-e jobbikos vagy? (Valamelyik jobbikos néhány hete javasolta, hogy az ilyen legyen büntethetö. Persze leszavazták a haza házában.)
2016. jún. 3. 13:59
 4/6 A kérdező kommentje:

A TV-s reklámok ellen tudok védekezni -> nem nézek TV-t. A kézbe nyomogatós szórólap ellen is tudok védekezni -> nem veszem el a szórólapot. Viszont a kocsimra tűzött szórólap ellen én nem tudok védekezni. Jó érzés, mikor az eső szétmossa a kocsira tett papírcetlit, ami gyönyörűen szétmállik a szélvédőn.

A második válaszolónak köszönöm a tippet, megpróbálom alkalmazni, remélhetőleg sikerül.

Harmadik: csak jobbikosokat zavarhat, ha mások piszkálják a tulajdonát? Hát akkor kénytelen leszek jobbikos lenni én is....

2016. jún. 3. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Lehet védekezni :

1 - veszel egy nem roncsnak kinéző normális kocsit

2 - megnézed a szélvédődet mielőtt elindulsz

Remélem segítettem :)

2016. jún. 3. 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Parkolj őrzött parkolóban, mélygarázsban, itt olyan nincs. Ha az utcán parkolsz akkor ez sajnos benne van, nem tudsz mit csinálni.. Tudom bosszantó de azért ez nem akkora probléma. Kettő másodperc leszedni és kidobni.

Nekem sem tetszik a papír pazarlása meg az agresszív reklámozás, de nem nagyon tudsz ellene mit tenni, ennél meg azért valljuk be vannak nagyobb problémák.

2016. jún. 3. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!