Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van valami törvény, vagy...

Van valami törvény, vagy bármi, hogy délben csend legyen?

Figyelt kérdés

Délben fektetem a gyereket aludni,férjem éjszakás volt.

A közmunkások éppen ebben az időben jönnek csörögni,zörögni,fű kaszálni a szemben lévő árokhoz.Rendszeresen!!!

Van erre valami "törvény" bármi,szeretném jelezni a jegyzőnek,de mégis mire hivatkozzak?

Ez nem normális!

2016. máj. 31. 13:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Délben csend? Na, az a nemnormális! Mikor zörögjenek meg dolgozzanak? Éjszaka?
2016. máj. 31. 13:18
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

De, ez normális. Úgy hívják, hogy munka. Ha jelented a jegyzőnek, akkor majd megdicséri a közmunkásokat, hogy állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy dolgoznak, mint az állat.

30 fokban, a tűző napon. Lényegében aprópénzért, meg gombokért.

Ha meg el lenne gazosodva az árok, és a gyerek meg allergiás lenne, akkor az lenne a baj.

2016. máj. 31. 13:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmire nem tudsz hivatkozni, mert nincs igazad. Elhiszem hogy zavar hogy dolgoznak de ez egyéni probléma. Ha én délután háromkor fekszem le akkor se dolgozzon senki?
2016. máj. 31. 13:25
 4/14 A kérdező kommentje:

Az utca végében van egy nagy fa,ott hűsölnek és isznak már reggel 7-kor,tiszta részegek,1-2 kivétel,tényleg akkor biztosan ez a normális!

Kíváncsi lennék,akkor is ez lenne-e a véleményetek,ha a ti családotok nem tudna aludni,mert itt hőbölögnek,és berregnek!A köcsögök!

Ja és nincsen 15 cm a gaz!

2016. máj. 31. 13:25
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Nekem is kisgyerekem van, épp alszik. Egyszerűen nem lehet olyan világot kialakítani, hogy mindenkinek jó legyen. Mert ha te délben teszed le a gyereket, és csend lenne, de most 13.35. -van, az enyém még csak 10 perce alszik, lehet, hogy minket zavarna, de biztos van olyan, akié majd most fog elaludni, akkor az sem jó.

Nappal a legtöbb ember dolgozik, ez teljesen normális, megy a busz az ablakunk alatt, nincs messze a reptér.

Ha éjjel kettőkor csinálnák igazat adnék, de mindenki igényeire egyszerre nem lehet tekintettel lenni.

2016. máj. 31. 13:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért nincs gaz, mert vágják. Te írod, hogy rendszeresen járnak vágni.

Amúgy ha reggel a hűvösben nem dolgoznak, akkor tényleg jó nagy barmok, de az megint csak nem büntetőjogi kategória.

2016. máj. 31. 13:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, biztos kellemetlen. Sajnos, mindenkinek nem lehet az igényeit figyelembe venni. Délután kaszáltam, az volt a baj, nem tudnak ebéd után szundizni. Következőbe kimentem hajnal kettőkor és az sem volt jó időpont. Szerintem, minden munkát be kéne tiltani örökre.

Azért, azt képzeld el, ha vasút, vagy autópálya mellett laknál.

2016. máj. 31. 13:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"A közmunkások éppen ebben az időben jönnek csörögni,zörögni,fű kaszálni a szemben lévő árokhoz.Rendszeresen!!! "

De jó arra felétek! Nálunk a közmunkások rendszeresen semmit se csinálnak, csak piknikeznek a fűben... pénzért!

Amúgy sajna nem tudsz mit tenni! Már az este 10-től reggel 6-ig tartó ún. csendrendeletet is eltörölték. De gondolom nálatok se nyírják mindennap a füvet.

2016. máj. 31. 13:58
 9/14 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Elképzelem, ahogy panaszt teszel a jegyzőnél, hogy az önkormányzat dolgozói munkaidőben dolgoznak :)
2016. máj. 31. 14:23
 10/14 anonim ***** válasza:
82%

Mintha a fűnyírás mindennapos tevékenység lenne. Mégis hány hektáros mező közepén laksz?

Amúgy javaslom csukd be az ablakot, ha már annyira zavar.

De a legjobb megoldás, ha nekiállsz egy kaszával. Nincs zaj és a munkásoknak is kevesebb meló.

2016. máj. 31. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!