A heves abortuszellenzők miért mindig férfiak?
Többször feltűnt már, hogy az abortusz jelenlegi megengedő formája ellen mindig (a magukat kereszténynek mondó) férfiak ágálnak, sosem a nők.
Nem furcsa ez, hogy azok harcolnak egy olyan témában, amihez sosem lesz gyakorlati közük?
Nők, lányok, nektek mi a véleményetek erről?
nagyon örülök 9# hogy az összes mondatomra belinkeltél egy törvényt. nem kellett volna ezzel fáradni.
de amúgy meg kiforgattad a szavaimat..
"Az a nő, aki magzatát elhajtja vagy elhajtatja, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. "
én meg direkt írtam is,hogy hivatalos abortuszra gondolok és időben 12 hét előtt... ez teljesen legális. mindenféle csodabogyót beszedni a sokadik hónapban nem az. azt én is elítélem. de ha valaki abortuszra megy 8 hetesen, az az ő dolga. nem gyilkosság, bármennyire is szeretnéd úgy beállítani.
az már gyilkosság, amikor olyan magzatot öl meg, aki már életképes lenne az anyán kívül is. pl egy 8 hónapos terhesség során ha szül a nő, akkor már megmaradna a baba csak inkúbátorban kéne lennie. de ő már önállóan tudna létezni,anyán kívül is. egy 2 hónapos magzat kötve hiszem.. van különbség.
Mert a férfiak okosabbak mint a nők
Mert a férfiak látják, hogy fogy a fehér
Mert az összes férfi büdös disznó akik így akarják megerőszakolni a nőket egy újabb módszerrel
Mert a keresztények mint kretének
Válasz egy neked tetsző választ, és háborodj fel a másik hármon
Könnyű más fa...méhével verni a csalánt. Mit is tudna a gyerekvállalásról az a férfi, aki mindössze annyit tesz a dologért, hogy felcsinálja az asszonyt, aztán a vacsoránál néha ránéz a cseperedő gyerekre az újság felett? Szégyen, hogy a 21. században még mindig tárgyként kezelnek minket. Az a kedvencem, amikor nemi erőszakból származó, vagy bizonyítottan beteg magzatot sem engednek elvetetni. Ja, javítsam csak a születési statisztikát, aztán az már az én bajom, hogy bírom-e lelkileg és testileg a felnevelését.
Van egyébként nő is szép számmal az abortuszellenesek között, ugyanaz a véleményem róluk, mint a hasonló véleményen lévő férfiakról.
Felteszek egy kérdést.
Tegyük fel van egy 30 éves sziámiikerpár, akik a törzsüknél vannak összenőve.
Mondhatja-e az egyik, hogy megölöm a másikat, hisz az a testem része. Tulajdonképpen olyan, mintha a körmöm vágnám le.
Aztán fog egy baltát és szétveri az ikertestvére fejét.
Az ő teste, az ő döntése. Nemde?
Hiszen egybe vannak nőve.
Szerintem mindenkinek lehet véleménye és attól még, hogy a férfiakat nem érinti úgy közvetlenül, mint a nőket. De a gyerek a férfié is, neki is lehet emiatt beleszólási joga.
Egyébként sarkítás, hogy csak a férfiak az abortuszellenzők. Én nő vagyok és én is ellenzem (kivétel az olyan esetek, ahol komoly orvosi indok van rá).
Nő vagyok, vékony vagyok, három gyermekem van.
Egyéb kérdés?
Vegán mérnök crossfittes vagyok aki kiment Németországba, mert a magyarok mind kretének.
Egyéb kérdés
Nő vagyok, ellenzem🖐️
És nem más fszával verem a csalánt. Van barátom, 19 éves vagyok, egyelőre egy érettségivel a zsebemben, ha nekem is becsúszna/ később beteg babám lenne/ megerőszakolnának és teherbe esnék, mindenképp szeretettel fogadnám a picit.
Vagy ha nagyon gáz lenne és sehogyse tudnám felnevelni, örökbe adnám, szerető szülőkhöz.
Se az én hülyeségemèrt, se az apja esetleges vadállatságáért, se az esetleges betegségéért ő az, aki a legkevésbé felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!