Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A heves abortuszellenzők...

A heves abortuszellenzők miért mindig férfiak?

Figyelt kérdés

Többször feltűnt már, hogy az abortusz jelenlegi megengedő formája ellen mindig (a magukat kereszténynek mondó) férfiak ágálnak, sosem a nők.

Nem furcsa ez, hogy azok harcolnak egy olyan témában, amihez sosem lesz gyakorlati közük?

Nők, lányok, nektek mi a véleményetek erről?

2016. máj. 22. 00:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

nagyon örülök 9# hogy az összes mondatomra belinkeltél egy törvényt. nem kellett volna ezzel fáradni.

de amúgy meg kiforgattad a szavaimat..

"Az a nő, aki magzatát elhajtja vagy elhajtatja, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. "

én meg direkt írtam is,hogy hivatalos abortuszra gondolok és időben 12 hét előtt... ez teljesen legális. mindenféle csodabogyót beszedni a sokadik hónapban nem az. azt én is elítélem. de ha valaki abortuszra megy 8 hetesen, az az ő dolga. nem gyilkosság, bármennyire is szeretnéd úgy beállítani.

az már gyilkosság, amikor olyan magzatot öl meg, aki már életképes lenne az anyán kívül is. pl egy 8 hónapos terhesség során ha szül a nő, akkor már megmaradna a baba csak inkúbátorban kéne lennie. de ő már önállóan tudna létezni,anyán kívül is. egy 2 hónapos magzat kötve hiszem.. van különbség.

2016. máj. 22. 10:18
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
Elég sok abortuszellenes nő is van, aki hangosan tiltakozik ellene. A hülyeség nem nem függő.
2016. máj. 22. 13:08
 13/30 anonim ***** válasza:
29%

Mert a férfiak okosabbak mint a nők

Mert a férfiak látják, hogy fogy a fehér

Mert az összes férfi büdös disznó akik így akarják megerőszakolni a nőket egy újabb módszerrel

Mert a keresztények mint kretének

Válasz egy neked tetsző választ, és háborodj fel a másik hármon

2016. máj. 22. 15:20
 14/30 anonim ***** válasza:
50%

Könnyű más fa...méhével verni a csalánt. Mit is tudna a gyerekvállalásról az a férfi, aki mindössze annyit tesz a dologért, hogy felcsinálja az asszonyt, aztán a vacsoránál néha ránéz a cseperedő gyerekre az újság felett? Szégyen, hogy a 21. században még mindig tárgyként kezelnek minket. Az a kedvencem, amikor nemi erőszakból származó, vagy bizonyítottan beteg magzatot sem engednek elvetetni. Ja, javítsam csak a születési statisztikát, aztán az már az én bajom, hogy bírom-e lelkileg és testileg a felnevelését.

Van egyébként nő is szép számmal az abortuszellenesek között, ugyanaz a véleményem róluk, mint a hasonló véleményen lévő férfiakról.

2016. máj. 22. 17:57
 15/30 anonim ***** válasza:
56%

Felteszek egy kérdést.

Tegyük fel van egy 30 éves sziámiikerpár, akik a törzsüknél vannak összenőve.

Mondhatja-e az egyik, hogy megölöm a másikat, hisz az a testem része. Tulajdonképpen olyan, mintha a körmöm vágnám le.

Aztán fog egy baltát és szétveri az ikertestvére fejét.

Az ő teste, az ő döntése. Nemde?

Hiszen egybe vannak nőve.

2016. máj. 22. 20:15
 16/30 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek lehet véleménye és attól még, hogy a férfiakat nem érinti úgy közvetlenül, mint a nőket. De a gyerek a férfié is, neki is lehet emiatt beleszólási joga.

Egyébként sarkítás, hogy csak a férfiak az abortuszellenzők. Én nő vagyok és én is ellenzem (kivétel az olyan esetek, ahol komoly orvosi indok van rá).

2016. máj. 23. 08:22
 17/30 anonim ***** válasza:
50%

Nő vagyok, vékony vagyok, három gyermekem van.

Egyéb kérdés?

2016. máj. 23. 11:35
 18/30 anonim ***** válasza:

Vegán mérnök crossfittes vagyok aki kiment Németországba, mert a magyarok mind kretének.

Egyéb kérdés

2016. máj. 23. 11:58
 19/30 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, ellenzem🖐️

És nem más fszával verem a csalánt. Van barátom, 19 éves vagyok, egyelőre egy érettségivel a zsebemben, ha nekem is becsúszna/ később beteg babám lenne/ megerőszakolnának és teherbe esnék, mindenképp szeretettel fogadnám a picit.

Vagy ha nagyon gáz lenne és sehogyse tudnám felnevelni, örökbe adnám, szerető szülőkhöz.

Se az én hülyeségemèrt, se az apja esetleges vadállatságáért, se az esetleges betegségéért ő az, aki a legkevésbé felelős.

2019. nov. 11. 21:23
 20/30 anonim ***** válasza:
47%
" ha nekem is becsúszna/ később beteg babám lenne/ megerőszakolnának és teherbe esnék, mindenképp szeretettel fogadnám a picit." Meglátszik hogy agyilag gyerek vagy, akinek fingja sincs arról amiről beszél.
2019. nov. 13. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!