Elköltözhetek otthonról amint betöltöm a 18-at?
17 éves vagyok, nemsokára 18. Egyedül élek anyámmal, aki egy idegesítő r.banc. Ezt szó szerint értem. Mindig mindent megtilt, lassan a házból sem enged ki, pedig én egy normális lány vagyok. Nem iszok, nem drogozok, nem cigizek, próbálom élni az életem a suli mellett. Van egy barátom, akivel nem is igazán járunk, de mondta, hogyha szeretnék akkor költözzek oda hozzá. Én amint lehet mennék. Viszont, 200 km-re messzebb lakik, és nem tudom hogy majd hogyan oldjam meg a sulit.
Szerintetek bevállaljam? Sajnos nem nagyon szeretném ecsetelni hogy miért utálom anyámat, de tényleg meg van az oka. Csak egy púp vagyok a hátán.
#2 Miért nem tűnök annak? Én főzök, én takarítok, anyám semmit sem csinál. Tanulok, jó jegyeim vannak, érettségi után megyek egyetemre.
Van saját pénzem, elég sok. Nevelőapám mindent megad. De hozzá nem költözhetek. Több okból is.
A pasim idősebb 10 évvel, már van saját lakása, munkája. Nyilván nem ő tartana el.
"Nem iszok, nem drogozok, nem cigizek"
Akkor belőled ember sohasem lesz.
Szerintem igen:)) Sajnállak...én már gyámnál lennék, ha anyám ilyen lenne.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!