Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tényleg törvény van arra,...

Tényleg törvény van arra, hogy Budapesten semmi körülmények között sem szeretkezhet egy pár villanyfénynél? Nem tudom elképzelni. Hogyan lehet ilyesminek utánanézni?

Figyelt kérdés

Mutattak nekem egy angol nyelvű on-line kérdőívet, hogy milyen elképzelhetetlen törvények vannak -szerintük- szerte a világon, és ez egy volt a sok közül.

Szerintem valamit félreértett vagy félrefordított valaki; de nem tudom kitalálni, hogy miből jöhetett.

Egyáltalán, vannak külön csak Budapestre vonatkozó törvények?

Más európai példák voltak, hogy Tallinnban illegális szeretkezés közben sakkozni, és hogy Liverpoolban a díszhalboltban törvényeses lehet az eladónő pucér felsőtesttel.

#törvény #szex #Budapest #lámpafénynél
2016. máj. 5. 00:42
 1/10 anonim ***** válasza:
és gyertyánál lehet? :)
2016. máj. 5. 02:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Arra is van törvény, hogy a 00:42-kor feltett kérdésre kapott 2. válasz feladójának köteles százezer forintot és - ha lány - monokinis fényképet küldeni a kérdező. Priviben küldöm a számlaszámomat.
2016. máj. 5. 02:42
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem írt gyertyáról, és arról sem, hogy a villanyfény nappalra vagy éjszakára vonatkozik.

Egyre tudnék gondolni, hogy valami ősrégi törvényt nem töröltek el talán. De hogy honnan jön ilyesmi elő, az rejtély.

2016. máj. 5. 03:00
 4/10 A kérdező kommentje:

02.42.

Hát; rosszul járna az a szegény második válaszoló. Mármint a monokinis képpel, mert ide öreglányok is járnak, sőt még öregebbek is.

Lehet, hogy még fizetne is, hogy ne kapjon képet...

2016. máj. 5. 03:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Te minden hülyeséget elhiszel?
2016. máj. 5. 06:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Az ehhez hasonló dolgok nagy része:

Kitalált baromság

Szándékos félremagyarázás

Félrefordítás

Maga a dolog igaz, de nem vesz figyelembe egyéb dolgokat (pl hatályon kívül helyezték már, vagy más törvények is vonatkoznak rá, eseleg csak kihagynak egy apró, de fontos részletet, ami megmagyarázná miért)

Itt inkább utcán a közvilágítás alatti aktusra gondolhattak, bár közterületen ez amúgy is szeméremsértés, fényforrástól függetlenül.

"Egyáltalán, vannak külön csak Budapestre vonatkozó törvények?"

Nem, de helyi rendeletek vannak.

2016. máj. 5. 06:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Furcsa módon az ilyen okosságok sohasem idézik a törvény pontos évét és számát, vajon miért...
2016. máj. 5. 10:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kacsa, lehet, hogy félrefordították, de még az is lehet, hogy valamikor igaz volt.

Franciaországban kb. két évvel ezelőtt ástak elő és töröltek el egy törvényt, miszerint a nők nem járhatnak nadrágban!

Ezek után minden elképzelhető... :D

2016. máj. 5. 11:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Ha megtudnám, hogy egyáltalán volt-e ilyen törvény, és mikor, akkor írhatnék nekik, de különben nincs értelme.

A baj az, hogy aki elolvassa, készpénznek veszi.

Még azt is érdekes lenne tudni, hogy honnan vette, de arra nem válaszoltak -eddig- .

Bár hálisten, azért ez csak röhejes, nem sértő.

2016. máj. 5. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Erről nem hallottam. Az USA-ban viszont van olyan pár államban, hogy az orális, anális szex törvénysértésnek számít (bár betartani gondolom nem szokták).
2016. máj. 6. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!