Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van arra valami törvény, hogy...

Van arra valami törvény, hogy családi ház mögött nem lehet lovakat futtatni?

Figyelt kérdés
Szomszédom nyaranta minden nap futtatja a lovait a házam mögött és tisztán lehet hallana a lakásban sőt, néha este is futnak kint a lovak. Már szoltam a lovak gazdájának ,de őt nem igazán érdekelte.
2016. ápr. 28. 18:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%
A ló futtatás tilalma benne van az alkotmányban. Tehát nem szabad főleg nem ház mögött.
2016. ápr. 28. 18:45
 2/15 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen tilalom, sőt a haszonállat tartását az önkormányzatok sem korlátozhatják már újabban.
2016. ápr. 28. 19:25
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Nekünk meg a busz megy el a házunk előtt:S
2016. ápr. 28. 19:34
 4/15 anonim ***** válasza:
paci
2016. ápr. 28. 20:04
 5/15 anonim ***** válasza:
53%
Az én szomszédom unikornisokat tart. A szarvukkal bökdösik a ház falát
2016. ápr. 28. 20:30
 6/15 anonim ***** válasza:
39%

"Az én szomszédom unikornisokat tart. A szarvukkal bökdösik a ház falát"

Ne hazudj, a seggedet bökdösik.

2016. ápr. 28. 21:20
 7/15 anonim ***** válasza:
9%
Tényleg Én meg azt hittem csak az aranyerem szurkál
2016. ápr. 28. 21:26
 8/15 anonim válasza:
0%
XXXXXXDDDDD
2016. ápr. 29. 22:23
 9/15 angalord válasza:
53%
Takarodj el egy tanyára az isten háta mögé és ott senki sem fog zargatni! De ha falura költöztél akkor szokd meg hogy ott falusi emberek élnek. Akiknek ugat a kutyájuk kukorékol a kakasuk röfög a disznójuk és bőg a tehenük a lovaik pedig futnak !
2016. ápr. 29. 22:42
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekünk a hátsó szomszédunk futtatta a lovát vezetőszáron (remélem jól írtam) a MI HÁTSÓ KERTÜNKBEN, ami parlagon hagyott föld volt.

Kellemes, jó szomszédi viszony volt és van köztünk, dacára annak, hogy szerintem engedélyt sem kért rá.

Bár, ha megteszi, biztos megadtuk volna, minket az ilyesmi nem zavar.

Elvünk, az élni és élni hagyni! :)

Lehet, hogy ismerve minket, ezért is nem kérdezte.

Aztán eladták a lovat, a kertünkben volt egy hatalmas "kráter", amit a ló futtában kivájt. Mi pedig ezt kihasználtuk és csináltunk ott egy tuti kör alakú tavat, ami olyan mutatósra sikerült, hogy a kertünk dísze lett és sokan a csodájára járnak.

Mi boldog emberek vagyunk, te talán nem! ... de a jó választás lehetősége még mindig fennáll neked is.

2016. ápr. 30. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!