Van arra valami törvény, hogy családi ház mögött nem lehet lovakat futtatni?
Kedves 11-es! Ez nézőpont kérdése.
Bár nem igazán értem, hogy ebben mi lehet a "giccses"?
Mi így élünk és még nem volt okunk megbánni.
Vidéken, de leginkább falun, az ember jól teszi, ha nem konfrontálódik a szomszédjával, ha nem feltétlenül muszáj, mert adódhatnak olyan élethelyzetek, hogy csak rá számíthat.
Ahogy nekünk is adódtak,(igaz, neki is ...) de ezeket most nem írnám le, mert számodra végképp emészthetetlen, talán felfoghatatlan is lenne.
Még lesújtó jelzőt sem találnál rá.
Pusztán a "te még választhatod a jobb utat"
Eskü mintha Luke próbálta volna Darth Vadert jobb útra téríteni. Annyira rózsaszín volt az egész.
Ismét neked "11-es"! :)
Igaz, hogy nem ezt és nem így írtam, de mindegy.
Neked ezt sikerült megragadnod belőle.
A válaszaidból kiderül, hogy totálisan félreértettél.
Azt próbáltam megértetni a kérdezővel - és most már veled is - hogy egy vidéki/falusi közösségben érdemes, de főleg hasznos dolog súlyozni, hogy mennyire életbevágó az a probléma, ami miatt beleköt a szomszédba, mert millió, sokkal fontosabb dolog miatt szüksége lehet a segítségére, vagy a jóindulatára.
Egy rossz szomszédi viszony pokollá tudja tenni az életet, erre utaltam az utolsó mondatommal.
De senkit nem akarok erről győzködni, a sok nagyon hasznos és segítőkész választ olvasva, hiba is volt írnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!