Önkormányzati törvény módosítási javaslat? Van erre egy egyszerű embernek lehetősége?
Nos, lényeg, hogy önkormányzatunk ellehetetlenítik a parkolóövezetekben lakókat abban a esetben ha több autójuk van.
Azt mondja a ügyintéző : abban a esetben lehet parkolókártyát igényleni ha : nincs garázsom, nevemen van a autó, és VAN JOGSIM!! De csak akkor is 1 autóra.
Nem akarom magam fényezni meg minden de beszéltünk a alpolgármesterrel akit meggyőztem ,vagyis nem ,de ésszerű érvek elé állítottam amire helyeselt. Azt mondta " utána néz" -nem tudom ez fideszes körökben mit jelent-
Ilyenkor hol tehetek a törvény ellen kifogást?
Újonnan lettem 18 éves és eddig ezekhez sok közöm nem volt, nem vagyok tisztába ezekkel. :)
Mert egy házba csak egy parkolókártya adható , s az is baj, hogy én használom egy olyan személy autóját akinek nincs jogosítványa. De amúgy nehari, de ma már egy családba 2 autó a min. ha házaspár dolgozik. Gondolom nem nagy dolog megvenni 150.000 forintos Suzukit ha már régóta melózunk. Ennyi luxus jár,nem ?
Amúgy ez nem luxus, ez szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!