Van, vagy volt ismerős/barát/haverotok börtönben?
Figyelt kérdés
Esetleg felfüggeszetett börtön büntetésre itélve.
nekem igen mind 2.eset volt.
2016. ápr. 28. 21:14
11/26 anonim válasza:
Nem tudok róla. Nem is nagyon tudom elképzelni, néhány extrém esettől eltekintve, hogy el tudnám fogadni. Azért a legtöbben nem véletlenül kerülnek be.
12/26 anonim válasza:
Nincs olyan ismerősöm aki ne lett volna már legalább egyszer börtönben.
13/26 anonim válasza:
Hagyni kell kibontakozni a roma kultúrát.
14/26 anonim válasza:
Kedves 14-es! Végig olvastam a bejegyzéseket, de ahogy olvastam úgy azt tapasztaltam hogy, senki sem írta azt, hogy védeni kell a bűnözőket! Mert nem is kell védeni. Én sem kívánom egy bűnözőt sem védeni. De soha sem tudhatod, hogy mikor kerülsz, akár egy rossz döntés, vagy egy el hibázott döntés, vagy netán egy figyelmetlenségből kifolyólag, esetleg netán ártatlanul egy B.V. intézetbe. Sőt ahhoz hogy valaki egy B.V.-intézetbe kerüljön ahhoz még az se kell, hogy jogerősen el ítéljenek. Elég ha valaki azt mondja hogy te és te ezt és ezt követte el, és máris a rácsok túl oldalán találod magad egy B.V. intézetbe. Igaz csak előzetesbe. - A kérdésre válaszolva: Nekem az unoka nővérem, élet társa volt B.V.-ben. Hogy miért? Lopásért.
15/26 anonim válasza:
1. Vagyok az én rokonaim börtönőrök .Ez lemaradt.
16/26 anonim válasza:
Kedves 16-es! Na igen! Mert nagyon nem mindegy, hogy ki milyen minősítésben van egy B.V. intézetben! És ha szabad meg kérdeznem, a következőket. Mennyit keres / mennyi a havi nettó fizetése a rokonodnak börtönőrként? És szokott-e mesélni a munkájáról? És ha igen, akkor mit szokott mesélni?
17/26 anonim válasza:
Nem tudom mennyit keres erről nem kérdeztem még. És igen régebben mesélt róla sőt egyszer be is vitte szüleimet körülnézni. Ők nem nagyon rajongtak az ötletért de annyira akarta. Azt mondták nagyon nyomasztó volt csukták nyitották a rácsokat amerre haladtak.
18/26 anonim válasza:
Úgy látszik a 4-es végűek szellemileg korlátoltak.
Akkor mégegyszer: benézel egy jobbkézszabályt, amit minden 3. ember ismer csak tapasztalataim szerint, a jobbról jövő motoros olyan szerencsétlenül esik hogy a helyszínen meghal.
1 évre már bent is vagy baracskán.
Bár ezzel a szellemi képességgel nem tudom kpsz-e jogosítványt és alkalmas lennél-e vezetésre.
Valaki kérdezte a fizetést, nekem egy rokonom egy ilyen intézetben a gazdasági főnök volt, aki az ott tartottak munkáját szervezte, az övé egy akkori villamosmérnökkel összemérhető volt.
19/26 anonim válasza:
Nagynéném volt előzetesben négy hónapig csalásért, de végül évek múlva megúszta egy felfüggesztettel. Börtönbe volt bezárva ez alatt a négy hónap alatt.
20/26 anonim válasza:
Ja, hogy törölték a kommentemet? Nem baj, ez is csak az igazamat bizonyítja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!