Az unokatestvérem bôrtönben van. Az apja is ott volt 30 évig
2016. ápr. 28. 21:28
2/26 anonim válasza:
Ismertem olyat aki ült. Felfüggesztettem meg nekem is volt, régi, közlekedési ügy.
2016. ápr. 28. 21:29
3/26 anonim válasza:
Nekem bátyám ült 1 évet. 1,5 évet kapott, de megharmadolták.
2016. ápr. 28. 21:33
4/26 anonim válasza:
Nekem nem. Szóba se állnék bűnözőkkel. Az országnak nem bűnözőkre van szüksége. Hanem származástól függetlenül olyan emberre, aki rendes (és nem, nem csak a haverjaival). Az embereknek már tele van a töke a keményfiúkkal, akik arra fogják rá a bűncselekményeiket, hogy nehéz volt a gyerekkoruk. Nekem is nehéz volt, József Attilának is, mégsem kerültünk börtönbe. Tudjátok miért volt nehéz életetek, kis keménycsávók? Mert rosszindulatúak és gonoszak vagytok. És ugyan ezen ok miatt követitek el a bűncselekményeiteket is. Ezt érezd át tesó...! És változz meg!
2016. ápr. 28. 21:33
5/26 anonim válasza:
#4-es azért ez nem ennyire egyszerű. Néha olían is bekerül, aki ártatlan. Sajnos az igazságszolgáltatás koránt sem hibátlan. Bátyámra ez mondjuk nem igaz, mert ő nem volt ártatlan.
2016. ápr. 28. 21:37
6/26 anonim válasza:
4. Észkombájn. Vezetsz autót? Bármikor hozhatsz egy rossz döntést akkor is, ha közben a legerkölcsösebb ember vagy a világon. Ha nincs szerencséd súlyosan megsérülhet vagy meghalhat valaki és ezért könnyen kaphatsz felfüggesztettet,de akár letöltendőt is. Én egyszer fiatalon hülye voltam, balesetet okoztam - szerencsére semmi jóvátehetetlen nem történt, de ittas voltam - és megfizettem érte, felfüggesztettet kaptam, jogsielvonást, pénzbírságot, lecke volt egy életre.
Ismertem olyat aki ült, még a '80 - as években halálos baleset okozásáért. Egy éve ült már, mire előkerült a tanú, aki igazolta, hogy nem az emberünk volt a hibás - egy gázolásról volt szó - az ügyben. Kiengedték, de családja, élete ráment a dologra.
2016. ápr. 28. 21:41
7/26 anonim válasza:
4-es, te valami mesevilágban élsz?
Kérdésre, igen vannak haverok, akik ültek. 1-2-3-4 évet.
2016. ápr. 28. 21:45
8/26 anonim válasza:
"Nekem is nehéz volt, József Attilának is, mégsem kerültünk börtönbe."
De neki voltt mersze amihez neked nincs.:D
"Tudjátok miért volt nehéz életetek, kis keménycsávók? Mert rosszindulatúak és gonoszak vagytok."
Mert te ugye nem vagy rosszindulatú. Ugye csak a csibész kerülhet sittre, mert kb. 1 tizedmásodperc rüvidzárlat a közlekedésben nem tehet bűnössé.
2016. ápr. 28. 21:52
9/26 anonim válasza:
a bátyám most is ott van
2016. ápr. 28. 21:55
10/26 anonim válasza:
Nekem a báttyám volt 2 honapot talán, nem tudom pontosan miért de úgy tudom valami büntetés miatt amit valami miatt már nem lehetett kifizetni. Ennek a batyamnak a régi legjobb barátja volt még börtönben de elötte nevelőintezet, aztán felfüggesztett de ez alatt is csinálta tovább a hülyeséget és borton lett a vége 1 évig volt asszem. Ne legyen így de ez a fiú szerintem lesz még börtönben. A nagyapám a fél életét börtönben élte sajnos most halt meg pár hónapja , börtönben volt akkor is mikor meghalt, de amugy nem tudok semmit arról hogy miért volt ott. Anyának az unokatesoja is kb 1 évig volt börtönben azért mert megcsalta a feleségét és mikor ezt megtudta a felesége jól megverte a nő még feljelentette de nem kapott volna 1 évet csak hát bujkált a börtön elől és ez így elhúzódott hogy 1 évet kapott mrg az is közrejátszott hogy a megvert asszonynak az új ura rendőr. Ennyi :::D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!