Veletek is volt ilyen facebook-os dolog?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ismerősöm van már, mert egy időben folyamatosan jelölgettem az embereket facebook-on pedig csak egyszer találkoztunk.
Gondoltam átnézem egy kicsit a listát és akadt olyan ember, akivel még egy szót sem váltottam és elkezdtem beszélgetni és tök jó arcok vannak közöttük.
Közben kitöröltem párat, akik egyáltalán nem rémlettek, hogy kik.
Szóval volt már olyan, hogy "újra felfedeztétek" az ismerőseiteket?
17/f
2016. ápr. 18. 18:26
1/4 anonim válasza:
Én nem vagyok fészbúk függő. Magyarán kb 2 havonta nézek fel, és csak a rokonok vannak bejelölve. De velük sem beszélek fészbúkon, szóval nem tudom minek.
3/4 anonim válasza:
kedves ősember, miért nem tökmindegy, hogy élőben vagy facebookon beszélgetnek az emberek? már nem a múltban élünk, ahol csak a saját faludból ismerhettél embereket, a bolygó meg elég nagy...
4/4 anonim válasza:
Igen. :) Nemrég az egyik szünetben ráírtam a chaten olyan ismerősömre aki a közelben lakott és baráti online csoportból voltak csak közös ismerőseim. Gondoltam miért ne dumáljunk ha már az ismerősöm. Végül is tök jól elbeszélgettünk, ma már pedig szinte rendszeresen. Értelmes, lelkes személy. A profilján nem volt sok dolog és ritkán posztolt ezért azt hittem csendes, szégyenlős vagy érdektelen az online ismerkedéssel kapcsolatban pedig mint kiderült jófej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!