Feljelentést tegyük meg?
Folyamatosan zaklat a volt párom.Úgy beállítva mintha én zaklatnám őt pedig nem így van.Minden lehetőséget megragad,hogy piszkáljon.Ha letiltom attól még a neten irkál rólam szarságokat.Pár hete a barátnője is rám írt beállítva engem hibásnak.Gondolom tele beszélte a fejét mivel azt írta a csaj,hogy besokallt tőlem pedig nem is én zaklatom.Próbálom figyelmen kívül hagyni,de már lassan három éve,hogy mindig zaklat.Nem minden naposan,kicsi szüneteket hagyva a zaklatások között.Szakításunk óta nem volt még olyan év amikor ne idegesített volna fel.Csak neten irkál rólam hülyeségeket,ha véletlenül találkozunk akkor nem mond semmit elmegy mellettem.A szüleimnek eddig,nem mertem elmondani van nagyobb gondjuk is most,nem akarom őket terhelni.De már meguntam,szüleit ismerem,de szerintem a fiúknak hinnének és nem nekem ha beavatnám őket.Mamám tud róla,hogy zaklat azt tanácsolta,hogy ne foglalkozzak vele,majd megunja hát nem úgy néz,ki mint aki megakarja unni.
Bocsi,hogy ilyen hosszú regényt írtam.
Tegyük meg a feljelentést vagy várjam meg amíg békén hagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!