Szabad-e nyilvánosan humoros utalást tenni egy kiskorú sportoló nemi szervével kapcsolatban?
Fotós vagyok, készülünk az első kiállításomra, és a humoros pillanatok közé beraknék egy emlékezetes tavalyi esetet is. Egy úszó versenyen fényképeztem, és az egyik 15 éves fiúnak egyszerűen nem lehetett nem észrevenni, hogy a dudora a fecskéjén jóval nagyobb volt, mint bárki másnak. És mivel órákon keresztül ugyanakkora volt a dudora, ezért teljesen egyértelmű, hogy a fiúnak nem erekciója volt, hanem egyszerűen csak alapból nagyobb a nemi szerve.
Meg is örökítettem őt a medence mellett elhaladva, illetve egy széken terpeszben ülve, amíg pihent két szám között.
Hogy a képet kiállíthatom-e, az számomra nem vitás, hiszen egy nemzetközi sporteseményen készült. A kérdésem az, hogy sértheti-e a gyerek méltóságát az a tény, hogy az őt ábrázoló fényképet azzal bélyegzem meg, hogy a "Humoros pillanatok" nevű kategóriába rakom, illetve perelhető lennék-e egy ilyen képcímért: "Nagyon izgultam a versenyen".
Két jogász hallgató is van a rokonságban. Az egyik szerint inkább ne viccelődjek kiskorú személy nemi szervével, pláne ne sugalljam azt, mintha erekció közben sikerült volna őt lefényképeznem, a másik szerint viszont ezzel semmi baj sincs, mert az önként vállalt közszereplés elve találkozik a szólásszabadsággal.
Ha van itt jogvégzett ember, tudna nekem ebben valamiféle útmutatót, tanácsot adni?
Nagyon gusztustalan már az elképzelés is hogy kiállítasz egy ilyen fotót sőt még humorizalsz is rajta.
Az a kiskorú nem azért volt feszulos kisnadragban mert mutogatni akarta amilye van hanem mert versenyen volt ahol ezt kell viselnie.
Nem minositelek mert te magad tetted ezzel a kérdéssel de gondold végig hogy az eddigi válaszok alapján milyen fogadtatasra találhat a képed.
Kedves 15-ös!
Kikérem magamnak ezeket az inszinuációkat! Azért örökítettem meg, mert sporteseményen meg szoktuk örökíteni a sportolókat.
Az eddig oké, hogy - akár véletlenül (remélem) - készült egy ilyen kép, de ugye nem kell részletezni, hogy ezt NEM tesszük közszemlére egy kiállításon, és főleg nem mint poént...?
Vagy te ezt komolyan nem érzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!