Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szabad-e nyilvánosan humoros...

Szabad-e nyilvánosan humoros utalást tenni egy kiskorú sportoló nemi szervével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Fotós vagyok, készülünk az első kiállításomra, és a humoros pillanatok közé beraknék egy emlékezetes tavalyi esetet is. Egy úszó versenyen fényképeztem, és az egyik 15 éves fiúnak egyszerűen nem lehetett nem észrevenni, hogy a dudora a fecskéjén jóval nagyobb volt, mint bárki másnak. És mivel órákon keresztül ugyanakkora volt a dudora, ezért teljesen egyértelmű, hogy a fiúnak nem erekciója volt, hanem egyszerűen csak alapból nagyobb a nemi szerve.

Meg is örökítettem őt a medence mellett elhaladva, illetve egy széken terpeszben ülve, amíg pihent két szám között.

Hogy a képet kiállíthatom-e, az számomra nem vitás, hiszen egy nemzetközi sporteseményen készült. A kérdésem az, hogy sértheti-e a gyerek méltóságát az a tény, hogy az őt ábrázoló fényképet azzal bélyegzem meg, hogy a "Humoros pillanatok" nevű kategóriába rakom, illetve perelhető lennék-e egy ilyen képcímért: "Nagyon izgultam a versenyen".

Két jogász hallgató is van a rokonságban. Az egyik szerint inkább ne viccelődjek kiskorú személy nemi szervével, pláne ne sugalljam azt, mintha erekció közben sikerült volna őt lefényképeznem, a másik szerint viszont ezzel semmi baj sincs, mert az önként vállalt közszereplés elve találkozik a szólásszabadsággal.

Ha van itt jogvégzett ember, tudna nekem ebben valamiféle útmutatót, tanácsot adni?

2016. ápr. 17. 06:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Na azért áljunk itt meg egy szóra. Nem fényképeztem senkinek sem a nemi szervét, hanem egész testet egy sportversenyen - fürdőgatyában. Azóta pedig megtudtam, hogy azért volt akkora dudora, mert valószínűleg egy betegség miatt nagyobbodtak meg a heréi.
2016. ápr. 17. 14:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó ízlés is van a világon, hagyd azt a képet! A fiú helyében rohadtul nem tetszene.
2016. ápr. 17. 14:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gusztustalan már az elképzelés is hogy kiállítasz egy ilyen fotót sőt még humorizalsz is rajta.

Az a kiskorú nem azért volt feszulos kisnadragban mert mutogatni akarta amilye van hanem mert versenyen volt ahol ezt kell viselnie.

Nem minositelek mert te magad tetted ezzel a kérdéssel de gondold végig hogy az eddigi válaszok alapján milyen fogadtatasra találhat a képed.

2016. ápr. 17. 15:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, de azt azért megjegyezném, hogy az "amije" az j-vel írandó.
2016. ápr. 17. 17:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ritka nagy parasztság lenne. Azért "örökítetted meg" több példányban, mert erre izgulsz, vagy irigykedtél a méreteire? Nem is értem, hogyan jutott eszedbe ez a kicsit sem vicces képfelirat. Nem kompatibilis a jóízléssel.
2016. ápr. 17. 18:31
 16/19 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös!

Kikérem magamnak ezeket az inszinuációkat! Azért örökítettem meg, mert sporteseményen meg szoktuk örökíteni a sportolókat.

2016. ápr. 17. 20:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Az eddig oké, hogy - akár véletlenül (remélem) - készült egy ilyen kép, de ugye nem kell részletezni, hogy ezt NEM tesszük közszemlére egy kiállításon, és főleg nem mint poént...?

Vagy te ezt komolyan nem érzed?

2016. ápr. 17. 20:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Te tettél érte hogy minden rosszat és betegeset gondoljon rólad mindenki.
2016. ápr. 17. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:
remélem, ez lesz az utolsó kiállításod is, te beteg állat...
2016. ápr. 17. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!