Ha előre utalok es ha veletlen nem erkezik semmi mit tehetek?
"Mókás, hogy az emberekbe milyen mélyen bele van táplálva a bizalmatlanság és a félelem."
Ez nem félelem hanem tapasztalaton alapuló elővigyázatosság. Mint ahogy írod, veled még soha nem történt semmi ezért borzasztóan naív vagy.
Én a kérdésre reagáltam. Nyilván ha velem megtörtént volna én is jobban figyelnék, de nem gubóznék be.
Nem én pontoztalak le, sőt miután ezt írtad, mivel még meg volt a lehetőségem nyomtam egy zöld hüvelykujjat vigasztalásként.
Nem naiv vagyok, csak egyszerűen nem abból indulok ki, hogy minden ember gonosz és azért jött a világra, hogy engem megkárosítson. Mint írtam ha megtörténne, nyilván én is jobban figyelnék és óvatosabb lennék, de nem hinném, hogy 180°-os fordulatot vennék és fűnek-fának mondogatnám, hogy nehogy ezt merje csinálni, csak mert egyszer rosszul jártam. Autóbalesetet szenvedők is ültek már be újra volán mögé.
Elismerem lehet én vagyok az egyik véglet, de te vagy a másik.
Na sracok az lett h megvartam apukamat es o mondta h mit irjak:) mert o ugyadta be h egy ceg es meg is magan bankszamlat adott ez mar feltunt apunak:) es o kerte a vállalkozási bankszamlat vagy ha egyeni akkor EV szamot:) es o le is irta ezaltal apu utanna nezett ez ezeket talaltuk!
Eltiltás hatálya alatt álló tagra, képviselőre vonatkozó adatok
57/1. Szolnoki Adrienn Erzsébet (an.: Kamenár Ilona Klára)
Adóazonosító jel: 8440313535
Eltiltás kezdete: 2015/07/18
Eltiltás megszűnése: 2020/07/18
Bejegyzés kelte: 2015/07/30 Közzétéve: 2015/08/01
Hatályos: 2015/07/30
szoval megerte varni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!