Mit lehet tenni, ha egy rendelés hiányosan érkezik meg?
Figyelt kérdés
1 hete rendeltem egy videójátékot, és egy kód hiányzik belōle. Félreértés ne essen, nem is igazán a kód érdekel, hanem hogy hazudnak nekem egyfolytában. 1 hete a kiszállítás napján felhívtam ōket, azt mondták este küldik. 2 nap múlva írtam emailt, semmi válasz. Tegnap felhívtam ōket, azt mondták azonnal küldik. Semmi sem jött. Kezdem azt hinni hogy csak halasztgatják, és le akarnak rázni. Mit tudok ez ellen tenni?2016. márc. 15. 08:41
1/3 anonim válasza:
Felhívod őket / írsz emailt, amiben megemlíted, hogy amennyiben nem küldik, a következőnek a fogyasztóvédelem fogja hívni őket.
Általában ilyenkor már gyorsabban megy az intézés.
2/3 A kérdező kommentje:
Egyelőre biztató a helyzet, nem veszik fel a telefonomat. Múltkori alkalommal más számról hívtam őket...
2016. márc. 16. 10:51
3/3 A kérdező kommentje:
Visszahívtak, és érdekes módon a beszélgetésünk után 1 perccel sikerül elküldeniük. Köszönöm a segítséget.
2016. márc. 16. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!