A kölcsönzött munkavállalónak ugyanannyit kell keresnie, mint az ugyanabban a pozícióban lévő állományban lévő alkalmazottnak?
Tudtommal igen, de mi van akkor, ha az állományban lévők bére sem egységes?
Más szóval: ha kölcsönzött munkaerőként alkalmaznak, akkor kereshetek lényegesen kevesebbet, mint a kollégáim?
Sajnos igen.
Nincs már bértábla. Mindenki annyit keres amennyit kialkudott és szerződést kötött róla.
Köszönöm a válaszokat. Elfogadtam a munkát a felajánlott bérért. A hat hónap letelte után a cég várhatóan saját állományba fog venni, addigra megpróbálom kiszimatolni mennyit keresnek a kollégák és ha többet megpróbálok magamnak is annyit kicsikarni.
Egyébként még arra lennék kíváncsi, mennyit fizet a cég a fejvadásznak azért, hogy engem megtaláltak és hogy az első 6 hónapban tőlük kölcsönzött munkaerőként alkalmaznak.
audi gyárban ha jól tudom pont ezért lázadnak a "külsősök" fele annyit keresnek mint a "cégesek" (juttatások, stb)
ha már példa kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!