Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen önvédelmi eszközöket...

Milyen önvédelmi eszközöket ajánlotok?

Figyelt kérdés
elsősorban távolsági fegyverre (stuckerre,pisztoly)gondoltam de jöhetnek közelharci dolgok is.

2016. márc. 27. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:
EKOL LITE revolver Walther pv gáztölténnyel , KO paprikaspray .
2016. márc. 27. 23:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne mozdulj ki otthonról. Abból nem lehet baj.

Tudok küldeni telefonszámokat, ahonnan rendelhetsz pizzát.

Én is így élek már hat éve.

2016. márc. 28. 01:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem...a haveromat 13-14 éves érdekli őt is hogy neki is lehet e valamien fegyver önvédelemre (az airsoftról hallotam de azt mondták nem jó önvédelemre vagy mégis jó)
2016. márc. 28. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha megengeded javasolnám, hogy ezek helyett, ha tényleg veszélyben érzed magad, akkor inkább látogass el a helyi rendőrkapitányságra és tőlük kérj védelmet. Tudod a testi sértés, az önbíráskodás bűncselekmény (persze jogos védelmi helyzet, tudom én, de azt majd a bíróságon kell bizonygatnod, nem itt). És csak, hogy tudd, 14 évesekre is vonatkozik a Btk., ti is büntethetők vagytok!
2016. márc. 29. 09:49
 5/5 anonim válasza:
A karambit nagyon hatásos és gyors..ha megtanulod haszánlni! figyelni kell, ne legyen 8 cm-nél hosszabb az éle, illetve h ne legyen rugós! Gyorsan elő lehet kapni, másodpercek alatt mély vágásokat lehet vele csinálni. Én is mindig hordok magamnál egyet, nadrágba hátulról becsúsztatva, ha veszélyt érzek, egyik kezem gyorsan hátra teszem, hogy elő tudjam kapni .
2016. ápr. 27. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!