Tanári fenyegetés ért, teendő?
Figyelt kérdés
Ha fenyeget egy tanár hogy felpofoz, mert nem jutott eszembe valaminek a megoldása (holott órán szoktam figyelni, és nem is szoktam rendetlenkedni, csak fáradt voltam), és esetleg elkezd lökdösni, akkor fordulhatok vele a hatóságok felé, illetve van erre valamilyen törvény?2016. márc. 23. 15:52
41/43 A kérdező kommentje:
Tudom, nehezedre esik, hogy neked mindig el kellett tűrnöd azt, hogy ha ok nélkül b*szogatnak, mert nincs vér a p*cs*dben , és ezt valahol le kell vezetned. De kérlek, verd szét a kezed a falon, és ne itt okoskodj.
2016. ápr. 24. 16:19
42/43 A kérdező kommentje:
Utolsó, persze, úgy szokott lenni, hogy felírja a feladatot a táblára, leírjuk és a füzetbe megoldjuk. Ő jár körbe és segít ha valamit nem tudunk. Előttem 2 embernek segített, nekem nem jutott eszembe valami, visszalapoztam, és akkor kezdődött. Ezért nem volt számomra érthető, hogy miért kötött belém.
2016. ápr. 24. 16:20
43/43 anonim válasza:
Tanárok ilyenkor összezárnak, tőlük nem várhatsz segítséget. Ha az egész osztály előtt tette, menj a rendőrséghez. Törvényben benne van, hogy a tanár nem részesíthet olyan büntetésben, ami téged megaláz, és a testi fenyítéssel való fenyegetés ilyen. Ha mégsem akarsz rendőrségre menni, akkor írásban add az igazgatónak, és írásban kérd a választ. Azt is írd bele, hogy előző tanácsával (hogy a tanárral beszéld meg) nem tudtál élni, mert félsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!