Átvágtak Jófogáson! Részletesebben lent. Mi ilyenkor a teendő?
Összeállítod a "történeted". Kinyomtatod az email-eket. A futárszolgálatos papírt is viszed! (Ha elektronikusan történt akkor annak email-jét vagy sms-ét) És besétálsz a rendőrségre feljelentést tenni.
Jofogas-on meg itt (alsó sor kék színű részre kattintva) mindent rendesen értelmesen kitöltve:
TeszVesz oldalon úgy kell regisztrálni, hogy postán, zárt borítékban a valós címre küldi ki az aktíváló kódot. A vevők értékelik az eladókat, és látják egymás értékelését, - így már csak ezért sem éri meg okoskodni.
Jófogásra csak most pár hete regisztráltam, mert pörög. Meg is lepődtem, mennyire egyszerű. Itt viszont nem vennék semmi olyasmit, amitmajd akkor elpostáznak, ha már fizettem. Na még mit nem! Amit személyesen nem tudok megnézni MIELŐTT fizetek, azt inkább nem veszem meg. De eladni is csak úgy hirdetem a dolgaimat, hogy személyesen érte lehet fáradni, én nem vesződök a postán küldözgetéssel, aztán meg bizonygassam ha (pölö) elvész menet közben hogy nem én vagyok a hunyó.
A sok más különbség mellett (teszveszen felfele licitának, jófogáson még vásárlás pillanatában is alkudoznak, stb) meg kell szokni az oldal sajátsáait, és onnantól aszerint berendezkedni.
A konkrét ügyben most már legfeljebb a rendőrség segíthet, - a továbbiakban viszont szerintem a fentiek szerint járj el te is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!