Tanári fenyegetés ért, teendő?
<< Amúgy szerintem is le lehet nyugodni, és elfogadni, hogy néha a diáknak is lehet igaza. >>
...meg néha, de csak egészen kivételes esetben, akár még olyan hihetetlen baleset is történhet, hogy éppen a tanárnak van igaza. Meg ne adj' isten, olyan is előfordulhat, persze csak a csillagok ideális együttállása idején, hogy a tanár ért is a munkájához, csak a diákok minimális együttműködést sem hajlandóak tanúsítani, ami lehetővé tenné, hogy szakszerűen el is végezze, ha meg a tanár valamilyen érthetetlen oknál fogva csak mégis ragaszkodik hozzá, hogy de ő dolgozna is egy kicsit, akkor a diákok ezt úgy reagálják le, hogy direkt kiprovokálnak egy hangosabb vagy, egy idegesen át nem gondolt indulatos szót, majd bőgve rohannak az ombuCCmannhoz, hogy itt tanári terror van.
Simán szoktam ilyeneket is álmodni, és nekem néha egészen életszerűnek tűnnek az ilyen hihetetlen rémálmok is.
Csak mondom, de kérlek, ezért még ne jelents fel, és ne veres meg az apáddal, csak még most utoljára, légysziiii
Az hogy a tanár akár még véletlenül érthet is hozzá amit csinál, egy "érvek híján gyenge próbálkozás"?
háttttt...
Na jó, én itt fejezem be a vitát.
További kellemes acsarkodást azok ellen, akiknek köszönheted, hogy a gyerekeid az egyetemig vitték.
19 évesen honnan lesz pénzed a bírósági perre, ügyvédre? Apuci által? :)
Hát nem irigylem a tanárokat. Én is hallom innen-onnan, hogy viselkednek a "mai fiatalok". Szegény tanárok rájuk szólnak és semmi változás. Régen volt a körmös,sarokbaállítás, stb. Mondjuk az én időmben a körmös már kiment a divatból, de a sarokban állni is tök szégyen volt :))
<< A bizonyos pedagógus óráján is leírtam amit kellett, >>
Próbáljatok talán úgy aktívak lenni az órán, amiből tanultok is. Kérdezzetek, vagy ha vannak közös feladatok, akkor oldjátok meg. A tábláról másolni kb az általános iskola második osztályában minősül órai részvételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!