Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehet az hogy nem talalja...

Hogy lehet az hogy nem talalja a rendorseg kozben én meg lazán tudok telon beszelni a gyerek apjaval es tudom hol van?

Figyelt kérdés

Most volt gyermekelhelyezesi per.lezartak azzal h apa kulfoldon eltunt.igy gyt t se tudok ervenyesiteni.

Csak épp kulfoldon körözött bűnöző az itteni birosag az ottani hatosagokkal ia felvett kapcsolatot es senki nem tud semmit..

Mikozben en lazàn találkozhatnék is vele csak egy szavamba kerül, jon ertem!!!

Mi ez már????

2016. márc. 17. 10:51
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Válaszolta, hogy hülyeségeket beszélek. Szoval az már biztos hogy nem működik egyutt a rendorseggel.
2016. márc. 17. 13:05
 22/26 A kérdező kommentje:

Mindenesetre nem térek magamhoz.

Ennyi erővel vállalhatnánk a kövi gyereket is, hivatalosan eltűnt személytől lenne 2. gyerekem. Szentlélek.ez komoly.

2016. márc. 17. 13:09
 23/26 anonim válasza:
Kérdező, neked van valamilyen defekted?
2016. márc. 17. 14:20
 24/26 anonim ***** válasza:
Erősen úgy tűnik, utolsó...
2016. márc. 17. 14:37
 25/26 anonim válasza:

Kérdező te skizo vagy?

A másik meg, hogy mért vállalsz gyereket ilyen emberrel? Én el se tudom képzelni hogy akit valaha szerettem, az a rendőrséggel kerestessen engem meg bűnözőnek nevezzen meg ilyen elméleteket gyártson rólam.

2016. márc. 17. 14:43
 26/26 A kérdező kommentje:

Csak felvetettem mint elmeletet.persze h nem akarom folytatni.

Es ez van.körözik.

2016. márc. 17. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!