Hogy lehet az hogy nem talalja a rendorseg kozben én meg lazán tudok telon beszelni a gyerek apjaval es tudom hol van?
Most volt gyermekelhelyezesi per.lezartak azzal h apa kulfoldon eltunt.igy gyt t se tudok ervenyesiteni.
Csak épp kulfoldon körözött bűnöző az itteni birosag az ottani hatosagokkal ia felvett kapcsolatot es senki nem tud semmit..
Mikozben en lazàn találkozhatnék is vele csak egy szavamba kerül, jon ertem!!!
Mi ez már????
A kérdes hogy enelkul miert nem kapjàk el. Tokmindegy jelentem e vagy nem max hivatalbol beviszik egy fél orára elozetesbe. Mert ha el akarnàk kapni kétlem hogy rám várnának.pláne hogy nálam egyszersem soha nem erdeklodtek tudok e rola.
Gyt -t meg ugy lehet csak ervenyesiteni ha apa megvan. csak mert valaki kerdezte. Hivatalosan meg nincs meg.
Nehogy te húzd a rövidebbet. Ha tudod, hol van egy körözött személy és nem jelented, te is büntethető vagy. HA le kell ülnie, nem előzetesbe viszik.
Bűzlik a mese.
14 szerintem egy haverja se jelenti es elég széles a baráti köre..
Es pont nekem kéne jelenteni? Nem érdekes...?
Eddig én mint hozzá nem értő, arra jutottam, hogy szerintem megfigyelés alatt álló körözött bűnöző éppen.
Most kérdeztem tőle hogy szerinte nem kapnák el ha akarják...?szerintem nem véletlenül van ő kint...
Sőt továbbmegyek.az is lehet, hogy titokban a hatoságokkal együttműködik. Hivatalosan ezt "alku"-nak hìvják...
De olyan is van ha valki feldob egy dupla sulyosabb ügyet mint az övé, akkor elengedik...
Sokminden lehet itt így jobban belegondolva.
Nagyvalószínű csak álmodhatok a gyt-ről.
Meg ugyan miert akarja annyira hogy ottlegyünk vele.
Nagy szerelem..aha...
Ha van valakinek barmilyen ötlete szívesen fogadom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!