Mit tehetnék, ha a volt párom zaklat?
A kapcsolatunk menthetetlen volt,szakítottam vele 1 éve, gyermekelhelyezés is megvolt már.Enyém a szülői felügyeleti jog, ő kéthetente láthatja hétvégén. Szakítás óta napi szinten zaklat.
Még az ítélet kimondása előtt a gyereket használta fel, nem hozta vissza mire megbeszéltük, gondolt egyet és elvitte pedig tudta, hogy programunk van stb.
Mióta megvan az ítélet azóta nem a gyerekkel manipulál, napi több e-mailt ír, hívogat, sms-eket küldözget. A gyerekkel való kapcsolattartás miatt nem tilthatom le. De már kezd tarthatatlan lenni a helyzet. Többször elmondta,hogy halált érdemlek,mert őt tönkretettem. Mindig félek mikor nála van a gyerek, hogy hülyeséget csinál.
És ciklikusan változik a lelki állapota, egyik nap kedves, rendes,kompromisszum kész, másik nap már meg akar ölni. Mindig tudja,hol vagyok pedig nem is egy városban élünk.
A rendőrség nem tesz semmit.
Mit tehetnék ha nem érzem magam biztonságban és senki nem segít?
Bárhová fordulsz, azt kérdezik, volt e feljelentés ellene?
Nos a yard persze hogy elhajt, de akkor is kell legalább eg távolságtartási határozat..
ha nem akarod, hogy hívjon, akkor arra van egy kiváló tiltóprogramom...magyar nyelvű, és azt tiltasz le,akit akarsz...akár névtelent is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!