A főnököm zaklatásnak tesz ki. Nem csak szóban, lassan már tettekig fajul a helyzet. Sajnos bejelentetlenül vagyok ott, és már ott áll a helyzet, hogy azt mondja, ha többet engedek neki, akkor fizet, ha nem, akkor nem. Kell a munka, ki akarok lépni, és mást, egy bejelentett munkát keresni, ahol megbecsülnek, de nem merek lépni, mert félek, hogy bosszút áll. Mit tehetnék? Valaki volt már hasonló helyzetben? El vagyok keseredve.
Ha abbahagyja akkor megússza ő és a cég NAV ellenőrzés és komoly büntetés nélkül, ha nem akkor a következményekért a cég tulajdonosa ivartalanításra viszi egy állatorvoshoz.
2015. ápr. 19. 14:06
2/8 anonim válasza:
Hogy tudna bosszút állni, ugyan mit tudna tenni veled? Inkább gondolj arra, hogy ő mennyire kiszolgáltatott helyzetben van. Gondolom nem csak téged foglalkoztat így, és nem is biztos, hogy ez az egyetlen kétes ügye. Egy telefon a NAVnak és könnyen megszívhatja. Mindenképp válts ha tudsz, és semmiképp se engedj neki, mert csak egy életre sérülést okozna. Mobillal ma már semmibe se kerül felvenni egy beszélgetést, szerintem jelents is fel ezt a pasit, mert egyrészt megérdemli, másrészt mással ne tudjon így elbánni.
2015. ápr. 19. 14:08
3/8 anonim válasza:
1. Diktafonnal felveszed a szövegelését. Feljelented a NAV-nál, és a rendőrségen. ==> Elveszted a munkád, őt viszont megfingatják.
2. Kilépsz. ==> Elveszted a munkád, más nem történik.
3. Kedvére teszel. ==> Talán megmarad a munkád.
2015. ápr. 19. 14:09
4/8 anonim válasza:
ja hivd rá a NAV-ot.
De úgy, hogy te nem vagy ott mert ha nem vagy bejelentve és úgy mennek ellenőrizni, és te is ott vagy akkor téged is megbüntetnek. fekete munkáért.
mi az hogy bosszút áll ? miért valami Night klubban vagy pultos a főnök meg a helyi maffia vagy mi ?
nem értelek, ugyanolyan húsvér ember mint a többi, nem rambo meg terminátor, csak többnek képzeli magát mert TE RAJTAD meg másokon nyerészkedik,ebből van pénze,
hivd rá a NAV-ot a g.e.c.i.-be !
2015. ápr. 19. 14:29
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos elég nagy a kapcsolatköre... nem csak pozitív értelemben (már amennyit beszél róla).
2015. ápr. 19. 15:05
6/8 anonim válasza:
akkor inkább befekszel az ágyába, és hagyod hogy lealázzon ??? (már bocsánat a kifejezésért)
kell ez neked ?
2015. ápr. 19. 15:25
7/8 A kérdező kommentje:
Kizárt dolog. De félek, ha megtudja más munkahely van képben, akkor kibszik velem. Párkapcsolatom van és félek keresztbe tesz. Eléggé be vagyok parázva a dolgon :(
2015. ápr. 20. 10:15
8/8 eva2020 válasza:
Mondj fel! Az én volt fönököm nem zaklatott,viszont beleszolt az életembe,minden nap megalázott a vevök elött is.Már ott tartottam hogy utálattal mentem be dolgozni,mikor elhagytam a volt pasim (aki mellesleg havi 70 ezret hagyott ott a boltban)akkor borult ki a bili.. utána még rosszabb lett a helyzet, fenyegetett a kirugássa, minden este záráskor, elmondott mindenféle hülyének stb...Egyik reggel bepöccentem, felhivtam hogy felmondok. Több mint egy honapig ültek a papirjaimon, meg fenyegetett hog ne mondjam azt hogy én mondtam fel mert alámtesz... Rengeteg helyre jelentkeztem,nem hittem hogy megteszi... Mivel az önéletrajzban fel kell tüntetni a volt munkáltatót, igy könnyen megkeresték,és ö alámtett. Sehonnan nem hívtak vissza... mikor az egyik volt vevöm elmondta hogy ez az ő műve,azóta a jelentkezésekhez hozzá csatoltam hogy mérges viszinyban váltunk el ,s ö mindent elkövet hogy ne kapjak munkát... azóta megvan az uj állásom... szerintem tedd ezt te is... igy nem kell vele vitázni,tisztán le tudjátok zárni,vagy annyit mondj hogy beszéltél egy jogásszal és érdekes dolgokat mondott,ezen el fog gondolkodni.. soksikert!NE HAGYD MAGAD!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!