Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet akkor tenni, ha a...

Mit lehet akkor tenni, ha a gyermekem pedagógusa megfenygette az osztályt, hogy ha valaki nem csatlakozik a mozgalomhoz és bemegy ma az iskolába, akkor megbuktatják?

Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 08:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, előző, ha szkeptikus vagyok. Ha én ilyet hallok a gyerekemtől, azonnal felveszem a kapcsolatot más szülőkkel, ők is hallották-e (nem csak net van, telefon, meg személyes kapcsolat is létezik még mindig)? Aztán az SZMK-val. És nálam minimum, hogy az ofő, igazgató telefonszámát is tudom.
2016. febr. 29. 10:11
 22/30 anonim ***** válasza:
32%

Felvette ő is.

Másrészt nem szkeptikus vagy, hanem egyszerűen megmondtad, hogy nem mond igazat a kérdező, csak azért, mert nem szaladt azonnal kérdést kiírni. Pedig ez nem jelent semmit.

2016. febr. 29. 10:20
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

És nyugodtan pontozz le kedves kérdező, meg a veled egyetértők is, de te sem gondolhatod komolyan, hogy egy egész osztály, vagy iskola megbuktatható ilyen indokkal.

Hülyének nézitek a másikat, nem is burkoltan. Ez az, ami felháborító.

2016. febr. 29. 10:22
 24/30 anonim ***** válasza:
85%
22: nem írtam sehol, hogy ide írja ki, de azonnal. Azt írtam, kivel venném fel a kapcsolatot, azonnal.
2016. febr. 29. 10:24
 25/30 anonim ***** válasza:
22%

"mi? petves tatkány! csak a név nélküli feljelentgetés meg alaptalan vádaskodás, az megy!"

Nem zavar, hogy te is alaptalanul vádaskodsz?

A kérdező megkérdezett mást, kapott megerősítést, de neked nincs semmi a kezedben, csak fröcsögsz.

Ha nem is lenne igaz, akkor se ő csinált belőletek hülyét, hanem ti magatokból.

A nagy forradalmárok, aztán vállalhatatlan stílusban nyilvánultok meg.

Én itt be is fejeztem a "vitát", sajnos a színvonal eléggé lent van.

2016. febr. 29. 10:25
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem életszerű, mert egyszerűen ezzel veszélybe sodorja magát a tanár, másrészt tudnia kellene, hogy ezzel csak a mozgalmat járatja le, mint sem segíti.

Én elhiszem, hogy vannak k*csög tanárok, de emlékezetemben épp attól voltak ilyen k*csögök, hogy sunnyogtak, és nem nyílt harcok útján döfték hátba a diákokat.

2016. febr. 29. 11:20
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Teljesen életszerű, hogy egy tanár ki akarja magát rúgatni ilyesmivel.

Meg az is, hogy a gyereked mondjuk 4-es, 5-ös tanuló, de megbuktatja őt a tanár, mert bement iskolába, amikor szerinte nem kellene.

Ennyire azért ne nézz minket madárnak...

2016. febr. 29. 11:28
 28/30 anonim ***** válasza:
Gyermekem pedagógusa? Ügyvédnek tetszik tán lenni hogy ilyen ékes nyelven fogalmaz?
2016. febr. 29. 14:51
 29/30 anonim ***** válasza:
#25! " petves tatkány" !!! Tetszik!
2016. febr. 29. 15:14
 30/30 anonim ***** válasza:

Olyan nem lehet, hogy csak a gyerek nem szeretett volna ma isibe menni és ezért ezt mondta otthon?

A mai világban valahogy én elképzelhetetlennek tartom azt, hogy valaki a tanárok közül ilyent mondjon.. No nem azért mert nem szeretetné, hanem mert ha kiderül, olyan ellenőrzést kap a nyakába, hogy csak na. Az esetleges meghurcolásról nem is beszélve.

2016. febr. 29. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!