Mit lehet akkor tenni, ha a gyermekem pedagógusa megfenygette az osztályt, hogy ha valaki nem csatlakozik a mozgalomhoz és bemegy ma az iskolába, akkor megbuktatják?
Mikor kellett volna?
3 héttel ezelőtt?
Pénteken volt, szombaton mondta este.
Vasárnap nem voltunk itthon, viszont felhívtam egy osztálytársának az anyukáját.
Ő is megerősítette, hogy történt ilyen.
Ezután felhívtam egy jogi területen dolgozó ismerősöm, de nem vette fel.
Most reggel pedig kiírtam ide, plusz beszéltem az ismerősömmel.
Kész röhej, hogy semmi bizonyítékotok nincs, de hazugnak neveztek.
Áruld már el, hogy ebben mi nem életszerű?
Nem ülök a gép előtt egész nap, plusz abban reménykedtem, hogy majd a jogász ismerősöm mond valami jót, erre nem lehetett elérni, de érthető, hogy vasárnap pihen.
Na jól van gyerekek, nem kell játszani a hülyét.
Elhiszem, hogy mostanában nagy divat lett a tanárokat hősként beállítani egytől egyig, de azért én nem felejtettem el, hogy bizony vannak közöttük sza***gó, gátlástalan majmok.
Elég megnézni a válaszokat, azonnal elítélték a kérdezőt, ellenmondást pedig nem tűrnek a kedves válaszolók, akik ha tehették volna, már meglincselték volna a kérdezőt.
Ezek után (is), én simán el tudom képzelni, hogy próbálja befolyásolni a diákokat a pedagógus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!