Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet akkor tenni, ha a...

Mit lehet akkor tenni, ha a gyermekem pedagógusa megfenygette az osztályt, hogy ha valaki nem csatlakozik a mozgalomhoz és bemegy ma az iskolába, akkor megbuktatják?

Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 08:26
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Mikor kellett volna?

3 héttel ezelőtt?

2016. febr. 29. 09:37
 12/30 anonim ***** válasza:
92%
nem, akkor amikor elhangzott az ominózus kijelentés
2016. febr. 29. 09:38
 13/30 anonim ***** válasza:
94%
pl.amikor ez kiderült, gondolom, ez nem ma történt meg.
2016. febr. 29. 09:38
 14/30 anonim ***** válasza:
89%
11 és + az,hogy ezt az orbitális hazugságot meg akarja etetni itt velünk. Tanár ilyet nem mond.
2016. febr. 29. 09:40
 15/30 A kérdező kommentje:

Pénteken volt, szombaton mondta este.

Vasárnap nem voltunk itthon, viszont felhívtam egy osztálytársának az anyukáját.

Ő is megerősítette, hogy történt ilyen.

Ezután felhívtam egy jogi területen dolgozó ismerősöm, de nem vette fel.

Most reggel pedig kiírtam ide, plusz beszéltem az ismerősömmel.

Kész röhej, hogy semmi bizonyítékotok nincs, de hazugnak neveztek.

2016. febr. 29. 09:44
 16/30 anonim ***** válasza:
90%
Nem életszerű.
2016. febr. 29. 09:46
 17/30 A kérdező kommentje:

Áruld már el, hogy ebben mi nem életszerű?

Nem ülök a gép előtt egész nap, plusz abban reménykedtem, hogy majd a jogász ismerősöm mond valami jót, erre nem lehetett elérni, de érthető, hogy vasárnap pihen.

2016. febr. 29. 09:49
 18/30 anonim ***** válasza:
94%
Pl.nekem a gyerekem csak 7 éves, de ilyet azonnal megmondana, ha hazajön a suliból. Vagyunk olyan viszonyban...
2016. febr. 29. 09:59
 19/30 anonim ***** válasza:
50%
ha tényleg igaz legyen vér a pucádba és jelentsd az igazgatónak! ha igaz, nincs senkinek félnivalója mert nektek lesz igazatok és a tanár üti meg alaposan a bokáját! persze ehhez nem fülik a fogad, mi? petves tatkány! csak a név nélküli feljelentgetés meg alaptalan vádaskodás, az megy! rühellem ezeket a pondrószerű narancs-ávósokat!
2016. febr. 29. 10:07
 20/30 anonim ***** válasza:
42%

Na jól van gyerekek, nem kell játszani a hülyét.

Elhiszem, hogy mostanában nagy divat lett a tanárokat hősként beállítani egytől egyig, de azért én nem felejtettem el, hogy bizony vannak közöttük sza***gó, gátlástalan majmok.

Elég megnézni a válaszokat, azonnal elítélték a kérdezőt, ellenmondást pedig nem tűrnek a kedves válaszolók, akik ha tehették volna, már meglincselték volna a kérdezőt.

Ezek után (is), én simán el tudom képzelni, hogy próbálja befolyásolni a diákokat a pedagógus.

2016. febr. 29. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!