Sértegető sms-ért lehet tenni felkelentést?
Figyelt kérdés
Ha valaki pl engem becsmérlő szavakkal illet egy smsben2016. febr. 22. 14:40
1/2 anonim válasza:
Persze, mindent lehet, de nem hinném, hogy bármi következménye lesz azon túl, hogy jegyzőkönyvet vesznek fel, megállapítják, hogy nem volt bűncselekmény, és kiértesítenek hivatalos levélben róla.
Most őszintén? Nem szégyelled magad, hogy ilyen piszlicsáré sz..rságok miatt akarod leterhelni a hatóságokat, akiknek amúgy jobb dolguk is lenne? Pl. a valódi bűncselekmények üldözése. Ha annyira zavar az az sms, töröld ki, vagy írj vissza egy még cifrábbat.
2/2 anonim válasza:
Hát,szerintem hagyjad figyelmen kívül az ilyen jellegű sms-eket, mintha nem is léteznének, ne add meg a másiknak azt az örömöt, hogy foglalkozol vele. Majd csak megunja, de ha nem, akkor is ,kit érdekel? Örüljön magának, hogy "Húú, most milyen nagy voltam , meg keményet beszóltam", de rád ne tudjon hatással lenni. Hogyha foglalkozol vele, akkor eléri a célját. Viszont ha rá se hederítesz, látja, hogy nem érdekled, nem hat meg, akkor kész. Az ő pénze fogy amúgy is az ő saját telójáról, szerintem csak röhögd ki az ilyet, hogy erre pazarolja az energiáját, hogy sértegető sms-eket küldjön neked. Nincsen értelme vele foglalkozni, tégy úgy nyugodtan szerintem, mintha nem is létezne. Pl a hideg is addig zavar, amíg odafigyelsz rá, de ez most csak egy nagyon egyszerű példa volt, és most konkrétan a zavarásra értettem. Rá se bagózz, hagyjad az ilyen embereket, nem érdemesek arra, hogy rájuk szánj bármennyi időt is, amikor csinálhatsz helyette sokkal jobb dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!