Nem sértegető, rágalmazó a barikád értékelő cikke?
Gyűlölet?
Majd jövőre, amikor a fizetésedből a rezsid is alig fog kitelni, és még szólnod sem lehet mert börtönbe kerülsz.
Jön a Fidesz diktatúra, a tej hatalom, a Fideszes arisztokrácia létrehozása, az emberek teljes kihasználása, a nyomor.
"Majd jövőre, amikor a fizetésedből a rezsid is alig fog kitelni, és még szólnod sem lehet mert börtönbe kerülsz. "
ezért szavaztam a jobbik ellen. nem akartam hogy amit leírtál beteljesüljön:S
de ez a veszély hál' istennek elmúlt.
"Majd jövőre, amikor a fizetésedből a rezsid is alig fog kitelni, és még szólnod sem lehet mert börtönbe kerülsz. "
ezért szavaztam a jobbik ellen. nem akartam hogy amit leírtál beteljesüljön:S
de ez a veszély hál' istennek elmúlt.
A Fidesz a gazdáját szolgálja és nem az embereket.
Földönfutóvá tesznek mindenkit, aki csak itt él az országba.
én pártra szavaztam, nem párt ellen mint a kedves kérdező... ez egy nagyon nagy különbség.
és hiába pampogsz, ettől még a tény az tény, hogy a fidesztől akár éhen is dögölhetsz, de majd meglássuk, térjünk erre vissza 1 év múlva..
"tej hatalom"
13.45-ös, te valami tehenészetben dolgozol?
Nem baj, jót röhögtem ezen is, meg a válaszodon is.
Nem értem kérdező, hogy süllyedhetsz ilyan szintre???
Ilyen oldalt ki olvas???? A második mondat utánértelmes ember még a laptopot is kidobja az ablakon, nemhogy végigolvassa...
Lassan "kihalnak " a Fideszes nyugdíjasok szépen , ekkor fog majd jönni a Jobbik , majd 4 év múlva , amikor a sok inkább "fiatal" rájuk fog szavazni !
Mert igazuk van ! Magyar Ország a Magyaroké !!
Sokan félnek tőlük , de nem baj ez , jobb is .
Jobbik ellen szavaztál??-_-" No És ??
Ne a Jobbiktól félj , nem tudom mi lenne velünk ha az Mszp nyert volna .... Még lejebb sülyedtünk volna , bár ennél lejebb már nem nagyon lehet !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!