Miért létezik pénzbüntetés, ha egyesek esetében az is automatikusan börtön?
Bírósági ügyben kiszabnak valaki olyanra pl 150 ezer Ft pénzbüntetést, aki 25 ezer Ft-ból él, és nyilvánvaló hogy nem tudja kifizetni ezt.
Akkor minek találták ki vagy minek szabják ki, ha úgyis tudják, hogy az illető nem tud fizetni, és hiába csak pénzbüntetés akar lenni, ez kapásból már ott eldől, hogy börtön lesz.
De ennek mi értelme? Akkor miért nem azt mondják rögtön? Arról nem beszélve, hogy a pénztelenekkel szemben mekkora visszaélési lehetőség ...
Nem tudom, én speciel egy kis faluban élek, ahol meg aztán tényleg vannak érdekes dolgok, mégsem jelentettek még fel sohasem. Azért haragosa se véletlenül van az embernek!
Költözz el, vagy hanyagold a találkozást, pláne a beszélgetést az illetővel és akkor nem lesz miért feljelentenie, ennyi!
Persze hogy nem véletlen.Semmi sincs ok nélkül, én ezt nem is állítottam.
És gondolod, ha nincs találkozás, attól még nem fogja 10 haverja tanúsítani ugyanúgy és ugyanazt? Pont erről beszélek ... Az ő kedvéért meg ne kelljen már az ország másik felébe elköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!