Ilyen létezik? Jól érzem hogy át lettem verve?
Tényleg jól érzed. Valamiért jól bevett szokás, hogy ilyen esetben kapsz egy vásárlási utalványt...
Szerintem vissza kellett volna adniuk a pénzedet.
Első körben visszamész, és kivered a balhét. Ha megvan az eredeti blokk, jegyzőkönyv, bármi papír, ami igazolja, hogy az ott vásárolt hibás áruért kaptad az utalványt, eleve nyert ügyed van. Ne hagyd magad, hívasd oda a boltvezetőt, kérd el a vásárlók könyvét, ha nem adják vissza a pénzed, ne gyere el addig, amíg ezt írásba nem adják, pontos dátumokkal, mi mikor történt és miért, aláírással, pecséttel Nem fog idáig fajulni a helyzet, ha kellő határozottsággal közlöd, hogy innen egyenesen a fogyasztóvédelemhez mész, jegyző könyvet kérsz, és a vásárlók könyvébe is beírod, mi történt, meg fogod kapni a pénzed, mielőtt erre sor kerülne.
Nekem volt már hasonló ügyem cipőboltban is, elektronikai üzletben is, nem hagytam, hogy levásároltassák velem a pénzt, csak határozott, elszánt fellépés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!