Ha csókolózhatnak az utcán/közterületen heterók, akkor a melegekre miért néznek csúnyán?
1. Heterok se csokolozzanak az utcan.
2. Ket lanyra senki nem szokott csunyan nezni.
Jogi szempontból tudtommal nem tiltja semmi, a régi Btk. szerinti közszeméremsértés a szexuális árukkal kapcsolatos volt (nyilvános kihelyezés, 18 év alattinak való értékesítés, stb.), az újban szerintem ilyen már nincs is, talán a szabálysértések közé sem tartozik. Mármint most a csókolózásról beszélek, résztvevők nemétől függetlenül.
Én személy szerint ezt még el tudom viselni, akár két férfi akár nő és férfi teszik az utcán, de ennél többre már talán azt mondanám, hogy ami sok az sok...
Igaza van a 6-osnak. A szerelem mindenkinek a magánügye. Senki nem kíváncsi azokra, akik egymást ölelgetik, csókolóznak nyilvános helyeken.
Emlékszem, régen egy tömött Ikarus buszon utaztam, és a busz lépcsőjén egy fiatal pár ölelkezett, csókolózott. a legrosszabb az volt, hogy egyik megállónál sem léptek le, hogy utat engedjenek a leszállóknak. Végül az egyik utas megelégelte és arra kérte őket, hogy fejezzék be a szerelmi ügyeik kinyilvánítását és figyeljenek oda az utastársakra. Annyira zavarba hozta őket, hogy a következő megállónál úgy szálltak le, mint két idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!