Miért ilyen gagyi indokokkal érvelnek egyesek a melegházasság ellen?
Egyesek szerint többletjog,ha két azonos nemű összeházasodhat.
És a melegek is házasodhatnak ellentétes neművel.
De mégis miért házasodna az ember olyannal,akivel nem akar sem szellemi,lelki,testi közösségben élni?
Ha valaki pl állampolgárságot akar szerezni egy országban,akkor is ellenőrizhetik(még heteróknál is),hogy a két fél valóban érzelmi kötelékben él egymással.
Ha azonos neműek összeházasodhatnak,akkor egy heteró is összeházasodhat egy vele azonos neművel.
Ezen logikai szerint nem többletjogról van szó,hanem szélesebb választási lehetőségről.
A többletjog az lenne,ha valaki 1,még mások 2 vagy több személlyel házasodhatnának össze.
Itt erről nincs szó.
Tanultam etológiát.
Nem bulvárújságban olvastam az állatok viselkedéséről,mint itt egyesek.
Elnézést a hatalmas tévedésért:D
Ausztráliában bejegyzett élettársi kapcsolat van.
Kevertem Új-Zélanddal.
Házasság:
USA összes állama,Nagy-Britannia,Spanyolország,Portugália,Franciaország,Hollandia,Belgium,Luxemburg,Dánia,Norvégia,Svédország,Finnország,Dél-Afrika,Új-Zéland,Kanada,Brazília,Argentína,Mexikó,Urugvay,Grönland
Bejegyzett élettársi kapcsolat
Írország,Ausztria,Csehország,Andorra,Magyarország,Málta,Németország,Svájc,Szlovénia,Horvátország,Észtország.Chile,Ecuador AUSZTRÁLIA
Elég gáz,ha egy szállodában valakit a szexuális orientációja miatt nem engednek be.
És elég buta dolog is,ha azt vesszük,hogy a szálloda vendégekből tartja fenn magát.
Bár el nem tudom képzelni,hogy milyen szálloda az,ahol erre rákérdeznek.
Inkább te nem hülyítsd a népet!
Akkor innen lehet szemezgetni aztán indulhatsz:Házasság:
USA összes állama,Nagy-Britannia,Spanyolország,Portugália,Franciaország
,Hollandia,Belgium,Luxemburg,Dánia,Norvégia,Svédország,Finnor
szág,Dél-Afrika,Új-Zéland,Kanada,Brazília,Argentína,Mexikó,Ur
ugvay,Grönland
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!