Nagyon sokszor tapasztalom, hogy semmibe veszik a KRESZ szabályait, és nem engedik át a gyalogosokat a zebrán. Sokszor csak akkor állnak meg, ha valaki az életét veszélyeztetve lelép eléjük, és kénytelenek megállni, ha nem akarnak balesetet okozni.
Egy dolgot azért kiemelnék, ami pozitívum. Amikor babakocsival vagy kisgyerekekkel megyek, sokkal normálisabbak, és szó nélkül megállnak. De egyébként katasztrofális a helyzet.
2015. dec. 12. 22:04
1/8 A kérdező kommentje:
Már gondoltam arra, hogy felveszem videóra a zebrán való átkeléseimet, és feljelentést teszek, de a jogi hercehurcához nem sok kedvem és időm van.
2015. dec. 12. 22:07
2/8 A kérdező kommentje:
Nem én tettem fel a másik kérdést a névtelen feljelentésről, csak ez a zebrán való átkelés bennem is felmerült kérdésként.
2015. dec. 12. 22:09
3/8 anonim válasza:
A kérdés jogos. Az a durva, hogy zebrán is ütnek el szabályosan közlekedő gyalogost.
Szégyen ez a közlekedési morál.
2015. dec. 12. 22:18
4/8 anonim válasza:
Hát én ammondó vagyok, hogy a gyalogost sosem szabad lecsalogatni a járdáról, mert utána már csak a baj van vele. Ha látok egyet mindig gázt adok, hogy véletlenül se jusson eszébe lelépni, de sok olyan barom van aki meg is áll és az úttestre csalogatja őket, ez nem helyes.
2015. dec. 12. 23:10
5/8 anonim válasza:
Felveszel egy láthatósági mellényt,néhány Xanax a zsebedben, hogy a mini infarktust lábon kibírd, meg toll és papír, vagy okosfon kéznél,ha cserbenhagyásos történne
2015. dec. 13. 04:35
6/8 anonim válasza:
Sok mindent nem tehetsz egy gyorsan mozgó pár tonnás dög ellen.
Engem a zebra közepén ütött el egy BMW terepjáró,ráadásul nekem mutatott zöldet a lámpa.
2015. dec. 13. 09:14
7/8 A kérdező kommentje:
Na, pont az ilyen barmokról beszélek, mint a 4-es. Lehet, hogy mégiscsak bevezetem a kamerás közlekedést. Aztán, ha összegyűlik 10-20 eset, irány a rendőrség.
2015. dec. 13. 10:07
8/8 anonim válasza:
Pár éve tőlem háromszáz méterre a zebrán ütöttek el egy tizennégy éves kislányt. A helyszínen meghalt.
4-es és 5-ös kommentelő remélem egyszer gyalogosként szembetalálkozik majd olyan felfogású autósokkal, mint ők maguk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!