IPhone 6 klónt adtak el nekem rendes iPhone-nak kiadva a Jófogáson. Van értelme feljelentést tenni?
Jófogáson volt hirdetve iPhone 6, nem irreálisan alacsony áron, igy hát nem is gyanakodtam. Küldött nekem képeket, sőt videót is a működéséről. Ő nem tudta átadni, ezért egy ismerősével küldette el nekem a telefont. Mikor találkoztunk megnéztem, hogy benne van-e a dobozban, de ugy tüzetesen nem kezdtem el nyomkodni, hisz videón láttam, hogy működik.
Itthon vettem észre, hogy csak klón.
Amik rendelkezésre állnak:
Jófogásos beszélgetés, ahol írta, hogy jó, küldte a képeket, videókat.
Illetve az édesanyja telefonszáma.
Van értelme feljelentést tennem, van esély rá, hogy megtalálják és visszakapom pénzem?
Válaszokat előre is köszönöm.
#10:
De én nem tudom a telefonszámát. Jófogáson írtam neki üzenetet, de persze nem válaszolt.
#12:
Nem azt kaptam. A hirdetésben iPhone 6 szerepelt. Szép külsővel és jó műszaki állapottal. Erre egy andoridos iOS kinézetű telefon, ami ráadásul a sim kártyát sem ismeri fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!