Most még mennyire "menő" az Iphone 4? Ha most azt vennék, annak van értelme?
ha menő akarsz lenni, akkor semminek nincs értelme...egyik iPhone sem menő...csak valaki azt hiszi.
ha használni akarod, akkor meg ennek nincs értelme. az iPhone 4 már lassú, nem támogatott...van nem egy alkalmazás, amit felrakni se tudsz, mert iOS 8 kell hozzá...és ez majd csak több lesz.
annak nincs értelme h kiírtad a kérdést már bocsi. Azért vennél telefont h menő legyél - az már rég gáz :)
Vegyél 6c-t és akkor majd mindenki csodálni fog és irigykedni :D Tetszik az ötlet?
minden iphone menő
még az iphone 3gs-től is van androidos aki seggreül
az iphone 4 olcsó és jó telefon
Igen, megéri még venni.
Az ára is lentebb ment, és még mindig elég keresett telefon a 4S. (mivel 4 már nincs)
Gondolom nyilván használtan akarsz venni iPhone 4-et, én inkább iPhone 4S-t vennék a helyedbe, az iPhone 4 már elég elavult.
Ha menőségből akarsz iPhone-t venni akkor hagyd az egészet és vegyél egy Nokia 3310-est, mert nem egy telefon fogja megváltoztatni az életed.
Az iPhone nem azért van hogy minél nagyobb legyen tőle a képed, bár sokan erre használják, és ez elég szomorú, az iPhone jó, én is szeretem, de nem villogok vele, hogy nekem iPhone-om van, mert felesleges és csak többen megutálnak tőle.
Ha iPhone-t akarsz vegyél azt, de ne menőségből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!