Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 2 nappal ezelőtt eladtam egy...

2 nappal ezelőtt eladtam egy telefont, a vevő ma kitalálta, hogy mégsem kell neki. Köteles vagyok visszavásárolni?

Figyelt kérdés

Eladtam 2 nappal ezelőtt SZEMÉLYESEN egy telefont, minden megbeszéltünk és átnéztünk amikor találkoztunk. Ma felhívott, hogy nem tetszik neki a telefon és kéri vissza a pénzét...

Köteles vagyok visszavásárolni?

25 ezerről van szó, ha ez számít.

2015. dec. 11. 21:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én úgy tudtam, hogy 3 napon belül kötelező minden indoklás nélkül visszavenni. De nem vagyok benne biztos hogy ez használt termékre vonatkozik-e. Újra biztos, de használtra...

Szerintem nem, de a többiek kijavítanak ha tévedek.

2015. dec. 12. 15:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben boltként adod el. Magánkereskedelemben nincs visszavásárlás, se garancia, csak azért felel az eladó, hogy a termék megegyezzen a hirdetett paraméterekkel.
2015. dec. 12. 15:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
" hogy 3 napon belül kötelező minden indoklás nélkül visszavenni. De nem vagyok benne biztos hogy ez használt termékre vonatkozik-e. Újra biztos, de használtra... " rosszul tudod, még újra sincs ilyen szabály kereskedőnél se
2015. dec. 12. 15:27
 14/14 anonim válasza:
És mi van akkor ha nem hajlandó arra, hogy visszavásárold az eladott terméket, jogi útra akar terelni?
2015. dec. 19. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!