2 nappal ezelőtt eladtam egy telefont, a vevő ma kitalálta, hogy mégsem kell neki. Köteles vagyok visszavásárolni?
Eladtam 2 nappal ezelőtt SZEMÉLYESEN egy telefont, minden megbeszéltünk és átnéztünk amikor találkoztunk. Ma felhívott, hogy nem tetszik neki a telefon és kéri vissza a pénzét...
Köteles vagyok visszavásárolni?
25 ezerről van szó, ha ez számít.
biztos hogy nem. főleg mivel személyesen vette át, ha nem olyan lett volna amire számít,akkor nem kellett volna megvennie, ott helyben még elállhatott volna.
de 2 nappal később már elég cinkes ilyennel felhozakodni.
mondd meg neki,hogy nem vagy köteles visszavenni, legközelebb alaposan gondolja át, mielőtt vásárol. és kész
Nem.
Hiszen nem azért hozná vissza, mert hibája van, vagy valamit eltitkoltál.
Csak egyszerűen meggondolta magát. De ilyen nincs. Minek vette meg, ha mégsem kell neki.
Nem normális.
Nem vagy köteles vissza venni, ha nincs hibája, az hogy "nem tetszik", hát így járt. Főleg hogy kipróbálhatta, használhatta, na meg egy telefon nem ritka dolog, 100 helyen ki tudja próbálni, tud előre tájékozódni.
Ezzel a vissza vevéssel is az a bajom, hogy ki tudja mit csinált vele, lehet első dolga volt belebuherálni a rendszerbe, vagy leejteni és akkor miért én szívjak vele mikor már eladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!