Jogilag megengedett ha az autószalon a karosszérián reklámozza magát és nem kéri a vevő engedélyét?
Igen!
Ha zavar,menj vissza és szedettesd le velük!
Gondolom egy par cm -es feliratrol van szo?
Barmikor leveheted a feliratokat, a karoszeriarol, hatso szelvedorol, meg a rendszamtabla tartot is kicserelheted felirat nelkulire ha zavar.
De nem ertem miert problema ez neked.
" csak 1-2 nap után vettem észre," - Akkor azért elég feltűnő lehet! :-)
Normális esetben az ember úgy vesz át új autót, hogy a szalonban tüzetesen átnézi, ellenőrzi hogy minden működik-e, nem sérült-e sehol, megvannak-e a tartozékok, papírok. Te hogy vetted át, lezárt postai küldeményként?
Egyébként minden szalon ezt csinálja.
Az első autómnál nem zavart, aztán a másodiknál mondtam, hogy nekem mindenféle reklám nélkül kell. Kérték, hogy legalább a rendszámon hadd legyen fenn a nevük. A végén abban állapodtunk meg, hogy a hátsó ablak alján, valamint a rendszámkereten maradhatott a reklám, cserébe kaptam ajándékba + 4 téli gumit felnivel.
Sokan úgy vesznek autót mint párizsit, eszükbe sem jut alkudni, pedig sok kedvezményt/ engedményt ki lehet harcolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!