JuhászDork kérdése:
A munkáltatóm nem akar kifizetni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy építésvállalkozói cégnél dolgoztam,a cégtulajdonost állítólag nem fizették ki,(de szerintem hazudik) ezért ő engem sem tud...
Egy ismerősöm azt mondta indítsak a cég ellen csődeljárást.
hol kell csődeljárást indítani?
2015. nov. 25. 18:55
2/7 anonim válasza:
Munkaügyi bíróság és munkaügyi jogász segít . Lehet más buliba is benne van ...
3/7 A kérdező kommentje:
Értem.
Nekem azt mondtál hogy csődeljárást kell ellene indítanom.
ebben van valami?
2015. nov. 25. 19:12
4/7 anonim válasza:
Csődeljárást a cég indíthat nem te. Neked felszámolási eljárás megindítására van lehetőséged, ehhez szükséges persze ügyvéd, szóval vele konzultálj, ha ilyet szeretnél. Ettől persze pénzed nem biztos, hogy lesz, az pedig biztos, hogy ha lesz is, akkor nem mostanában.
5/7 anonim válasza:
Csődeljárást, és felszámolási eljárás sem lehet indítani, csak fizetésképtelen adós ellen. Ezt bíróság állapítja meg, ha jogerős tartozást nem egyenlíti ki határidőre.
Leggyorsabb mód, ha kezdetnek fizetési meghagyást indítasz.
6/7 anonim válasza:
fizetési meghagyást kell indítani, a jegyzőnél lehet
7/7 anonim válasza:
Pénz kell hozzá és egy ügyvéd ami felemészti a pénzed. Szerintem várd meg a fizetést, légy türelmes. A munkaadónak se könnyű. Mi van ha igazat mond? Csak bele kell gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!