Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetek egy éttermet a...

Feljelenthetek egy éttermet a NAV-nál, mert nem ad számlát?

Figyelt kérdés

2015. nov. 13. 19:40
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
19-es! Sok ertelme van a hozzaszolasodnak :) koszonom h vetted a faradtsagot
2015. nov. 14. 18:01
 22/22 anonim válasza:

Nem Én töröltem a kommentet, gondolom nem csak neked nem tetszett a stílusa, hanem egy adminnak se.

A stílust kicsit szégyellem hirtelen felindulásból volt a tartalmát viszont egyáltalán nem!

Én nem úgy vettem észre hogy az emberek rossz indulatúak lennének az országban. Éltem 1 évet külföldön nem tapasztaltam hogy ott kedvesebbek lennének. Ami a Magyar emberekre rá mondható az az hogy valamiért szidják a saját fajtájukat. Valószínűleg külföldi érdekek tudatalatti manipulációjának az eredménye Amit néhány ember mint a birka úgy követ! Egy hetet szánj rá az életedből és utána mond meg mit láttál! Az emberek kis hazánkban igenis jóindulatú, segítőkész kedves emberek 90%-ban .

Nem jó idők elé nézünk itt Európában, és ha a hazán belül az emberek ilyenek ilyeneket mondanak a gyereküket ilyenekre tanítják akkor nekünk már rég végünk is van!

2015. nov. 14. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!