Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetek egy éttermet a...

Feljelenthetek egy éttermet a NAV-nál, mert nem ad számlát?

Figyelt kérdés

2015. nov. 13. 19:40
1 2 3
 11/22 Amarok Tonrar ***** válasza:
Mivel nem voltam ott, csak a szavaid alapján véleményezhetek. Kaptál egy adag rossz kaját, némi bunkósággal, emiatt feljelentenéd dacból őket a NAV-nál, és még a facebookon is tombolsz. A kiszolgálás őket minősíti, a reakció pedig téged. Jelentsd fel, ha akarod, többet pedig ne menj oda. De ha ennyire idegesít, miért nem mentél egyenesen a főnökhöz, szerinted mégis mit érsz el egy facebook üzenettel? Biztos én vagyok maradi, pedig annyira nem vagyok öreg...
2015. nov. 13. 20:42
 12/22 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%

"Ebből az is látszik h Mo-on a vendéglátás nagyon alacsony színten van"

Ebben igazad van, de azt is vedd hozzá, hogy a kedves vendégek is elég alacsony színvonalat képviselnek. Nem egy jó nevű helyen láttam már rengeteg idióta, beképzelt, paraszt vendéget.

2015. nov. 13. 20:45
 13/22 A kérdező kommentje:

# 9/10 válaszoló

nem az etel minosege a legfobb gond (bar lehetne az is), hanem a banasmod, a masik 3 ember is le volt dobbenve, hogy tudja megengedni maganak ezt a bunko hozzaallast a pincer es az uzletvezeto egyarant, ez mar sok!!!

itt nem erzekenylelkusegrol van szo, ha te ott vagy es sajat szemeddel latod, hallod, amit most itt nehez irasban atadni, nyilvan mashogy gondolnad, hacsak nem vagy mindenbe beletorodom tipusu ember

2015. nov. 13. 20:45
 14/22 anonim ***** válasza:
Kifogtál egy undok béka pincérnőt, na bumm. Lehet, hogy épp pre-menstruációs szindrómája volt. :D Nagyobb tragédia ne érjen! Ezért felesleges napokig-hetekig hergelni magad, csak a saját hangulatod rontod. Feljelentheted őket, ha ez megnyugtatja a lelked, de következménye nemigen lesz. Az még nem jelent semmit, hogy "tudtoddal" nem adnak számlát. Ezt a NAV maga szokta ellenőrizni a bejelentés után, az ilyen puccos helyeken meg elég jól képzett orra van a személyzetnek ahhoz, hogy az ellenőröket kiszagolják, egészen biztosan fognak nekik számlát adni. Inkább lazíts!
2015. nov. 13. 20:49
 15/22 A kérdező kommentje:

Amarok Tonrar

Ez is igaz, kezdem azt hinni, hogy a magyaroknal a bunkosag nepbetegsegge novi ki magat

bar en normalisan elmagyaraztam hogy sajnalom, de nem tudom megenni az altala kihozott etelt...mert mert ..

2015. nov. 13. 20:49
 16/22 A kérdező kommentje:

Amarok Tonrar

Nem mentem a fonokhoz, mert vege lett ay ebedidonek, siettem vissza a munkamat vegezni :)

Gondoltam a facebookon ramdobnak egy Nagyon sajnaljuk-ot es ezzel vege a tortenetnek, ehelyett megjobban felhergeltek

2015. nov. 13. 20:52
 17/22 anonim ***** válasza:
51%
miről adott volna számlát, ha nem fizettél?
2015. nov. 14. 13:31
 18/22 A kérdező kommentje:
általában nem adtak se számlát, se nyugtát!!!
2015. nov. 14. 16:57
 19/22 anonim ***** válasza:
48%
emlékeztetsz egy kollégámra, az is minden étteremben kötekedik, de legalább nem ilyen s.hülye, mint te
2015. nov. 14. 17:28
 20/22 A kérdező kommentje:

Volt itt egy kommentelo aki 2 hozzászólásaval gazdagitotta ezt a temat/vitat, alpári stilusban megfogalmazva, engem támadva. Roviden: az egyik arra irányult, hogy szemét, undorító ember vagyok, mert tönkreteszem mások munkájat, a masik: szemet vagyok mert mocskolom a magyarokat mert azt mondtam h bunkok, takarodjak vissza ahonnan jottem. Majd törölte. Lehet hogy végig olvasta a témát és talan rájött hogy vádaskodásai alaptalanok.

Kifejteném: az elsore megvan a valasz, ha visszaolvassa a leirtakat, nem kell ebbol elvi kerdest csinalni, masodik: Kedves Válaszoló, természetesen Magyarországon, ami egyébként az én hazám is, nem minden ember bunkó, de a tényeken alapuló tendencia szerint manapsag az emberek elbunkósodtak, tiszteletlenek, parasztok a másikkal, aminek sok oka lehet, neveles, globalizacios folyamatok felgyorsulasa, technika gyors fejlodese altal kikuszobolte az élő emberi kommunikációt és még sok ilyen okot lehet találni.….ez egy dolog, de ha valaki a munkájában , ami feleloseggel jar bunko a masikkal, anyagi hátrányt okoz a munkáltatójának ezzel, morálisan bántja a másikat, igazságtalanul, hazug módon jár el, az meg rosszabb. Persze tisztelet a kivételnek, ahova Önt a hozzászólásának stílusa alapján megitélve nem lenne célszerű besorolni, aztán lehet hogy mégiscsak egy jóhiszemu, kedves ember…

Nem csak Mo-on van igy, bar a magyarok kifejezetten hajlamosak a rosszindulatusagra (koztudott).

És az hogy feljelenteném őket a navnál de méginkább megalapozottabban a nébihnél, v más szervnél, az az én jogérvénzesítésemnek felel meg, megsértettek, nem rosszindulat, celja, hogy tobb ilyen ne tortenjen, hiszen elég lett volna egy bocsánatkéres, ami elmaradt és hoztam a többi megalázást és sérelmet.

2015. nov. 14. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!