Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A "fagyállós gazda" miért nem...

A "fagyállós gazda" miért nem tett bejelentést a rendőrségen hogy lopják a borát?

Figyelt kérdés

A bírónő indoklásában mondta hogy a rendőrségen nem tett bejelentést a gazda. Maga akarta megoldani ezek szerint.

Arról nem beszélve hogy szándékosan tette bele, tehát ember életet veszélyeztetett. Célja az volt hogy bosszútálhon. Sikerült is neki halált okoznia. (Ember életet vett el!)

#bor #gyilkos #elítélés #bűnös #fagyállós gazda
2015. nov. 13. 16:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
71%

A betörő, tolvaj jogai sokkal "többet érnek" a tisztességes embernél a bíróságokon! Szerintem aki idegen helyre hatol be erőszakkal, láthatóan a tulajdonos ellenére tevő szándékkal, azt ugyanúgy mint az USA-ban, egy felszólítás után ha nem távozik akkor le lehetne lőni. Az elég lenne nekik.

Igaz, az meg a tulaj lelkiismeretét kínozná meg, hogy ő most elpusztítson bárkit is. Na de van is hasonló törvény.

Ha éjszaka fegyveresen vagy felfegyverkezve vagy csoportosan ellened törnek a saját területeden, akkor le is lőheted, viszont mivel? Gázpisztolyt előhúzod és ő lelő a valódi engedély nélkül rabláshoz beszerzett éles fegyverével mert nem tudhatja, hogy az éles vagy sem, de nem is érdekli az ilyent szerintem.

Ha meg mégis meg akarod valahogy védeni a saját tulajdonod trükközve, csapdákkal a saját területeden, ahova nem mehet be senki hivatalosan az engedélyed nélkül, akkor téged vonnak felelősségre, mert megvédted bármi módon a sajátodat.

Ilyen esetben kizárólag a gazdának van igaza!!!

A jog meg tisztességtelen ha másképp ítél!

Ki meri nekem megmondani, hogy otthon abban tartak bármit amiben akarok. Ezt csak közösségi helyeken szabályozhatja a rendelet, nem az otthonomban!

Oda senkit nem hívtam be, de ha bejön akkor így járt.

Az én házam az én váram elven..

Ennyi erővel a hűtőmben is meg kell nézni, nehogy valami romlott élelmiszert egyen meg a betörő, mert még engem vonnak felelősségre érte.

Ez már tényleg abszurdum!

Aki erővel jön be az akaratom ellenére az számítson bármire is és ne én legyek a felelős, mert ellenem, a holmim ellen tört és baja esett!!

Na ez a rettenetes!

A tisztességes ember marad a védtelen, sőt őt büntetik meg ha az önvédelemnek valami következménye lesz. Igen azt azért teszem oda, hogy a hívatlan ellenem törő pórul járjon! Nem kell bejönni lopni! Ki hívta?!

Abba a borba én bizony inkább valami jó erős hashajtót tettem volna! A sárga nyomon haladva meg rátalálnak a tolvajra a rendőrök reggel!

2016. szept. 1. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!